Мишелинка
расол
- Член од
- 19 мај 2006
- Мислења
- 3.449
- Поени од реакции
- 385
Уште еден факт дека Иванов само ќе биде марионета на Груевски.
Тоа е јасно ко ден

Уште еден факт дека Иванов само ќе биде марионета на Груевски.
А фрле е кандидат за главна улога во некој порниќ?Ако оваа девојка се идентификува со тепач на жени (говедо), тогаш има сериозен проблем со личноста. Или сака некој хард-кор секс (нека дае број да и се јавам), или па е лезбос. Јас друго објаснување неам.
Мене ко што ми се чини Грујо излезе многу поголем мангуп од што мислеше сдсм. Ги дрибла ко мали деца. Сеа им го насамри Бране за лидер.Тоа е јасно ко денИ тоа е реално проблем... Зашто еден е муабетот кога Путин ја води Русија така како што сака диктирајќи го она што треба да се прави... А сосема други кога на Грујо ќе му ја дадеш во раце суднбината на државата. Нема ни капацитет, ни знаење за да сам ја води Македонија, и никако тоа да му влезе во главата.
А кој од оваа прекрасна елита на сдсм има капацитет? Сите се испукани балони. Народот баш ја сака наивноста ан Грујо, се случи и обичен чоек да стане премиер не татино синче некое.Тоа е јасно ко денИ тоа е реално проблем... Зашто еден е муабетот кога Путин ја води Русија така како што сака диктирајќи го она што треба да се прави... А сосема други кога на Грујо ќе му ја дадеш во раце суднбината на државата. Нема ни капацитет, ни знаење за да сам ја води Македонија, и никако тоа да му влезе во главата.
Мала исправка200.316 гласа Освоил фрчко, значи СДС нека не се надеваат дека ќе добијат на следните парламентарни, значи уште му паѓа рејтингот, за разлика од лани освоија 230.000.
А гласачите на Љубе ќе гласаат во мнозинство за СДСМ? Многу си смешен.Мала исправка
Парламентарни 2008:
ДПМНЕ сосе 18-те сателити - 482.842 гласа.
СДСМ сосе 7-те сателити - 233.371
Претседателски 2009:
ДПМНЕ сосе сателитите - 343 000 гласови.
СДСМ -----ll------------ - 239 000 гласови.
Па ти сеа види чив рејтинг паѓа.
Ставовите околку суштинските прашања на Љубе, се многу поблиски до ставовите на опозицијата, па сепак позади него застанаа 145 илјади граѓани.А гласачите на Љубе ќе гласаат во мнозинство за СДСМ? Многу си смешен.
Напротив. Фрчко покажа најјасен став околу името од сите кандидати. Еве ти од вчера изјавата,фрчко не кажа јасен став ... само кажа компромис за името и влез во ЕУ НАТО ... сепак поради неговото минато и неговите минати ставови ... и неговата наклонетост кон политиката на грците и наклонетост кон пари и ролекси - едноставно не му верувам ама ИЧ.
..
Без разлика дали со сателити и тие се нивни подржувачи.Мала исправка
Парламентарни 2008:
Претседателски 2009:
И Европска Македонија во секоја реченица :tv:А ставот за името на Хорхе е : Компримис ќе направиме, преговорите ќе продолжат, името не го менуваме.
Гледам си го менал потписот со Нанота во него..Мала исправка
Парламентарни 2008:
Претседателски 2009:
Европска Македонија со изолација, компромис БЕЗ промена на име. Кој парадокс.И Европска Македонија во секоја реченица :tv:
Добро момче ти занеш ли дека 80 посто од македонците не сакаат да променат име во замена за влез во ЕУ? СДС се вози на погрешен воз.Европска Македонија со изолација, компромис БЕЗ промена на име. Кој парадокс.
Па зашто ондак ветува Европска Македонија, нека каже јасно. Не менуваме име продолжуваме сами. Прекин на преговори, тоа да му е ставот. Не да седи на две столчиња.Добро момче ти занеш ли дека 80 посто од македонците не сакаат да променат име во замена за влез во ЕУ? СДС се вози на погрешен воз.
Грешка, админите ми го скинаа за време на предизборниот молк.Гледам си го менал потписот со Нанота во него..
Пак грешка, али еве ќе ти направам ќејф:Доби нови инструкции??
Интересно ми е да одговарам на твоите офтопици.....како по обичај.Интересно ми е да ти ја гледам паниката...