Претепан средношколец

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
4 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
۷ﻪмρڎ ја напиша:
Море да начекам албанец сам има крст на чело да му отворам,него нееее....смрдливците идат во групи...сами јок...да им ебам племето муслиманско!
Tvoeto pleme ke go gonime do kraj tvoeto i na nekoj drugi poshto eden Milosevic otidna ama 100 se ragjale no ne berite gajle imame i za vas.

Член од
4 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
...SEKOJA CEST ZA POSTOV STO GO NAPISA DA SE SOGLASUVAM I JAS AMA KAKO MAKEDONEC ,VAKA :BI TI POSTAVIL EDNO PRASANJE,JAS SUM KOREKTEN I NEMA DA TE VREGAM ZNAM DEKA SI ALBANEC I KODEKSOT NA MOETO ODNESUVANJE KAKO PRIPADNIK I KOMANDANT NA VOJSKATA NA MOS-MAKEDONSKI OBEDINETI SILI,NEMA DA SE SLUZAM SO GADOSTI,PGO POCITUVAM I NEPRIJATELOT ZATOA STO GOSPOD REKOL POCITUVAJ GO I TOJ STO TI POGRESIL ZATOA STO NEE PO NEGOVA VOLJA ,E PA SEA DA PREMINEME NA GLAVNOTO PRASANJE:----;:SOBERETESE I VLEZETE VO SEDISTETO NA DUI I DPA I DOTICNITE OSOBI ALI AHMETI ,I OSTANATITE ,I MENDUH TACI I OSTANATITE I JAVNO STRELAJTEGI I NA NIVNO MESTO POSTAVETE PAMETNI OBRAZOVANI LUGE KOJ KE RAKOVODAT,SE DODEKA NE GO NAPRAVITE TOA VIE ZA MENE STE SAMO NEPRIJATELI KOJ MORA DA RACISTIM E EDNAS ZA SEKOGAS POZDRAV I SO POCIT KON TEBE ,SE GLEDA DEKA SI FAKULTETSKI OBRAZOVAN .
Se gleda deka i ti ne si kako onoj oloshov gore.No vie ste pobroen etnikum vo makedonija i vam vi spagja prvo da strelateNeli Pozdrav

Член од
30 јули 2007
Мислења
352
Поени од реакции
3
۷ﻪмρڎ ја напиша:
Море да начекам албанец сам има крст на чело да му отворам,него нееее....смрдливците идат во групи...сами јок...да им ебам племето муслиманско!
Smrt za albanci i turci!!! Tova e nedopustimo! Da napadat bezastitnite! Dano momcheto se opravi po burzo!

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Albanec, bash ste takvi kako ovie denes i toa se znae. Samo da znaesh ne vi se plashime a ti asteriks dali si normalen sto pishuvash ako si stvarno od MOS tesko nas so takvi patriotska misla.

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Дај смирете се малце, паѓате на провокации. Сте виделе како се живее надвор од МК? Сте биле Америка, сте имале средба со црнците? Па албанците се аматери за нив. Тие не бараат ништо па прават проблеми. Некои нации се такви, за тоа се родени и никогаш нема да се сменат. Не е проблем. Можеме одма да ги срамнеме со земја, само не вреди да се губи време за нив, пак за некоја година ќе почнат иста песна. Ма нека седат таму во планините, таму им е и местото, дивеч во дивина. Само господ да не варди, да ни оди државата економски напред ништо друго не треба. Нема потреба од воени операции, тоа ќе не врати 10 години назад. Паметна е оваа влада, затоа вака и реагира, ги негира.
Се попаливте ехее, стварно смешни сте. Патриоти, махх...во кој век живеете, денес се се гледа кроз призма на пари!

Член од
30 октомври 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
PRETEPAN SREDNOSKOLEC

Se gleda deka i ti ne si kako onoj oloshov gore.No vie ste pobroen etnikum vo makedonija i vam vi spagja prvo da strelateNeli Pozdrav
...VIDI VAKA TOA TI STO GO VELIS OD TVOJA STRANA NIE TOA GO ZNAEME I KAJ NAS IMA IDIOTI OD TIPOT NA BUCKO,SEKERINSKA OKTOPODOT B.CI OSTANATITE KAR4CINOMI STO GO OSTAVIJA NARODOT NA PROSJACKI STAP,NEGO STO TREBA DA ZNACESETOA VO 2001 STO FATIJA VASITE ,PUSKI I PUKAA VO MAKEDONECITE ,ZA PRAVA LI,NE GOSPODINE,ZA TERITORII BESE SITE PRAVA GI IMATE SKOLSTVO UNIVERZITETI NA SVOJ JAZIK VOZITE BESNI KOLI ,MENE TOA NE MI PRECI AMA EDNO DAZNAES OVA E MAKEDONIJA,NEE ALBANIJA ILI KOSOVO VO NIEDNA DRZAVA TUGO ZNAME NE SE VEE ,STO ZNACI TOA EVE PRIMER SEKOGAS PEZ POTREBA SE TEPANI UCENICI OD MAKEDONSKA NACIONALNOST PO AVTOBUSI,SVERCOT NA ORUZJE I DRUGITE NEDOZVOLENI RABOTI GI PRAVITE VIE ,KRSITE NADGROBNI SPOMENICI , NEVINI LUGE UBIVATE KAO STOE SLUCAJOT VO BRNJARCI,NEMOJ SAMO TOA DA KAZES DEKA VIE NESTE GO NAPRAVILE ZATOA STO TEZOK LAPSUS KE BIDE ,E SETO TOA KOGA TI KAKO EDINKAI TIE STO MISLAT KAKO TEBE,MU ZASTANETE NA PATOT TOGAS KE BIDEME STO PUTI BOLJE OD SVICARSKA AKO NE SUM VO PRAVO REPLICIRAJ MI SE DOTOGAS BARABANITE ZA POVIK NA VOJNA KE TROPAAT I NEMA DA ZAPRAT.POZDRAV I SEKOJA POCIT DO TEBE.:toe: :toe:

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Дај смирете се малце, паѓате на провокации. Сте виделе како се живее надвор од МК? Сте биле Америка, сте имале средба со црнците? Па албанците се аматери за нив. Тие не бараат ништо па прават проблеми. Некои нации се такви, за тоа се родени и никогаш нема да се сменат. Не е проблем. Можеме одма да ги срамнеме со земја, само не вреди да се губи време за нив, пак за некоја година ќе почнат иста песна. Ма нека седат таму во планините, таму им е и местото, дивеч во дивина. Само господ да не варди, да ни оди државата економски напред ништо друго не треба. Нема потреба од воени операции, тоа ќе не врати 10 години назад. Паметна е оваа влада, затоа вака и реагира, ги негира.
Се попаливте ехее, стварно смешни сте. Патриоти, махх...во кој век живеете, денес се се гледа кроз призма на пари!
Bash od vakvi razmisluvanje propadnavme i bash si smeshen koga znaesh deka vo svetot nikoj nema takvi prava kako niv. N e nisto do prava tuku sve e do teritorija am koga ke go razberete toa togash ke ja snema Makedonija, ekonomskata politika e smeshna koga nemozish teitorijata da si ja kontrolirash.

Член од
4 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
Albanec, bash ste takvi kako ovie denes i toa se znae. Samo da znaesh ne vi se plashime a ti asteriks dali si normalen sto pishuvash ako si stvarno od MOS tesko nas so takvi patriotska misla.
Da tocno e site sme isti.NO NIE NE GO NAPRAVIVME OVA.A tebe kako ne ti e sram vaka da ni go nalepesh ovoj nastan koj e reziran od srbski strukturi.
Kazi mi samo eden nastan slicen na ovoj kade se maltretral cenik per 2001-2001-i posle 2001

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Da tocno e site sme isti.NO NIE NE GO NAPRAVIVME OVA.A tebe kako ne ti e sram vaka da ni go nalepesh ovoj nastan koj e reziran od srbski strukturi.
Kazi mi samo eden nastan slicen na ovoj kade se maltretral cenik per 2001-2001-i posle 2001
Ne gi meshaj srbite vo ova i vo 2001 velevte ova e od srbite napraveno, srbite go provocirat. Ne batko ova e vashe maslo zosto srbin neznae da zbori albanski nitu znae makedonec dovolno za da vodat muabet na toj jazik.
Smeshno e sto lugje ima uste sto veruvat vo nekoj si sozivot zosto pod turskoto vie najgnasnite raboti gi praevte isto taka vo vtorata svetska vojna, nie imame videno samo edno lice od vas i toa e maltretiranje.

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
креативни сте у тие работи бе гнасо

Член од
30 октомври 2007
Мислења
136
Поени од реакции
0
PRETEPAN SREDNOSKOLEC

.....SLUSAJ VAMO NE RIPAJ KAKO PRLEPRED MAGARE NEPRIJATELOT NIKOGAS NE GO PODCENUVAJ,JAS SAMO NA INTELEKTUALEN NACIN MU DOKAZUVAM VO STO E RABOTATA,ZNAM DEKA SI BESEN,ALI OD BRZANJE MOZES I GLAVA DA IZGUBIS CITAJ GO MOJOT POSLEDEN KOMENTAR I KE ZAKLUCIS NEKOJ RABOTI ,IMAM I JAS DRUGARI STO ZAGINAA OD BALISTICKI KURSUM I NEMOZAM DA SE POMIRAM SO TOA SUM ZA ODMAZDA I NIKOJ NEMOZE DA MI ZASTANE NA PATOT AMA GO NEMAM RAZMISLUVANJETO NA BUCKO,NA SEKERINSKA NA GUJO I OSTANATITEDALI ME RAZBRA SITE TIE SE LUZERI I PREDAVNICI,ZATOA STO NA PRAVITE PATRIOTI DUSATA IMOZOKOT IM SE CISTI SE NEMAAT SO NIKAKVO KRIMINALNO DELONAPRAVENO ILI PAK NESTO OD NARODOT UKRADENO.ZATOA NE RIPAJ .PRVIN SKOKNI POSLE KAZI OP.POZDRAV BRATU .

Член од
4 октомври 2007
Мислења
31
Поени од реакции
0
...VIDI VAKA TOA TI STO GO VELIS OD TVOJA STRANA NIE TOA GO ZNAEME I KAJ NAS IMA IDIOTI OD TIPOT NA BUCKO,SEKERINSKA OKTOPODOT B.CI OSTANATITE KAR4CINOMI STO GO OSTAVIJA NARODOT NA PROSJACKI STAP,NEGO STO TREBA DA ZNACESETOA VO 2001 STO FATIJA VASITE ,PUSKI I PUKAA VO MAKEDONECITE ,ZA PRAVA LI,NE GOSPODINE,ZA TERITORII BESE SITE PRAVA GI IMATE SKOLSTVO UNIVERZITETI NA SVOJ JAZIK VOZITE BESNI KOLI ,MENE TOA NE MI PRECI AMA EDNO DAZNAES OVA E MAKEDONIJA,NEE ALBANIJA ILI KOSOVO VO NIEDNA DRZAVA TUGO ZNAME NE SE VEE ,STO ZNACI TOA EVE PRIMER SEKOGAS PEZ POTREBA SE TEPANI UCENICI OD MAKEDONSKA NACIONALNOST PO AVTOBUSI,SVERCOT NA ORUZJE I DRUGITE NEDOZVOLENI RABOTI GI PRAVITE VIE ,KRSITE NADGROBNI SPOMENICI , NEVINI LUGE UBIVATE KAO STOE SLUCAJOT VO BRNJARCI,NEMOJ SAMO TOA DA KAZES DEKA VIE NESTE GO NAPRAVILE ZATOA STO TEZOK LAPSUS KE BIDE ,E SETO TOA KOGA TI KAKO EDINKAI TIE STO MISLAT KAKO TEBE,MU ZASTANETE NA PATOT TOGAS KE BIDEME STO PUTI BOLJE OD SVICARSKA AKO NE SUM VO PRAVO REPLICIRAJ MI SE DOTOGAS BARABANITE ZA POVIK NA VOJNA KE TROPAAT I NEMA DA ZAPRAT.POZDRAV I SEKOJA POCIT DO TEBE.:toe: :toe:
Asteriks da znaesh samo edno.Jas ziveam vo Makedonija plakam pridonesi danoci struja voda sve shto treba i kako takov jas sakam da bidam ednakov znam deka ova e Makedonija no jas sum Albanec i sakam znameto moe da se vee so toa nemam pretenzii kon makedonskata teritorija so toa sakam da kazam deka i JAS SUM OVDE.A za toa skoloto univerzitot greshka si znaesh deka imashe nemiri i umrea nevini luge za toj univerzitet koj Vmro ne go priznavashe koga beshe opozicija za besnite koli tie ne ni gi davaat zatoa shto sme ubavi nego site rabotat za tie besni koli(vo isklucok na nekoi) za shvercot ne e tocno Luben Paunovski ti se sekava 11 milioni evra ukrade i toa nashi pari toa ti e legalen shverc so oruzje.
A prostitucijata da ti kazam najgolema ja pravi drzavata poshto dozvoluva da se pravi i toa ni go unishtuva moralot i coveckite vrednosti.
Za 2001 ne sakam da zbouvam ne deka nemam shto da kazam tuku monoton mi e.Rezultat na 2001 beshe ramkovniot dogovor.Dogovor koj deneska nagolemo se gazi i se siluva.Toa ne e Fer

*БоРовИнкА*

јас не сум ЛУДА, јас ЛУДО живеам
Член од
20 јули 2007
Мислења
638
Поени од реакции
16
без разлика кој и зошто го направил тоа... детето ни криво ни ништо настрадало... а може наредниот да биде секој од нас... но едно е важно и сигурно... тие што го прават тоа секогаш се држат заедно.. и се бранат едни со други.. а ние се караме поради нив и се што знаеме е да забележуваме на грешките на другите... затоа тие се посилни од нас... многу ми е жал за сево ова.. најмногу за детето

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
.....SLUSAJ VAMO NE RIPAJ KAKO PRLEPRED MAGARE NEPRIJATELOT NIKOGAS NE GO PODCENUVAJ,JAS SAMO NA INTELEKTUALEN NACIN MU DOKAZUVAM VO STO E RABOTATA,ZNAM DEKA SI BESEN,ALI OD BRZANJE MOZES I GLAVA DA IZGUBIS CITAJ GO MOJOT POSLEDEN KOMENTAR I KE ZAKLUCIS NEKOJ RABOTI ,IMAM I JAS DRUGARI STO ZAGINAA OD BALISTICKI KURSUM I NEMOZAM DA SE POMIRAM SO TOA SUM ZA ODMAZDA I NIKOJ NEMOZE DA MI ZASTANE NA PATOT AMA GO NEMAM RAZMISLUVANJETO NA BUCKO,NA SEKERINSKA NA GUJO I OSTANATITEDALI ME RAZBRA SITE TIE SE LUZERI I PREDAVNICI,ZATOA STO NA PRAVITE PATRIOTI DUSATA IMOZOKOT IM SE CISTI SE NEMAAT SO NIKAKVO KRIMINALNO DELONAPRAVENO ILI PAK NESTO OD NARODOT UKRADENO.ZATOA NE RIPAJ .PRVIN SKOKNI POSLE KAZI OP.POZDRAV BRATU .
не ни требат ни бучко ни бранко ни шеќерка треба сами да си дигнеме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom