Преспав

• Креатор на темата Креатор на темата MyloXyloto
  • Време на започнување Време на започнување
https://ok.ru/video/c1767069

Јас ја поставувам серијата и не застанав со 4 епизоди на линкот погоре за сега 16 епизоди се поставени , месецов ќе биде поставена цела прва сезона. Покрај преспав ја поставувам и наше маало секој викенд.

Секој ден објавувам нови видеа на серверите како ok ru,dailymotion итн и на фејсбук страната ги пуштам линковите
https://www.facebook.com/Gledy-TV-1839013359712650/

Поздрав имајте пријатен ден

Алал да ти е ! Единствено не ми е јасно како може да ги нема официално објавено до сега? Сепак сме во такво време што веднаш се постира сето тоа што се прикажува на ТВ. Дури и live одат некои програми од различни дешафки а камоли за серија. Не треба мислам да напоменувам дека е Преспав единствено нешто наше после долг период, ке си земам за право да кажам според мене и најдобро, светски и направено.

Sent from my iPhone using Tapatalk

До сега ја немаше објавено бидејќи ми фалеа епизоди од телма, а мрт скокна две епизоди од првата сезона ама среќа сум ги имал од телма. Телма па не ја емитуваѓе 20 епизода онаа со велосипедите ама мрт ја емитуваше и ете сега е комплетирана и се поставува. Точно Преспав е најубавата и најинтересната македонска серија.

Сакав да пишам дека ја нема 17та. Ама одкако кликнаб на 3та, после надоле се појави 17та. Добро, добро.

Ќе ја имате и цела прва ставена на јутуб ама мислам дека откога ќе заврши трета. (што исто ќе иде na јутуб неделно мислам)... така да не се мачете со upload :)

Поздрав

Ќе ја имате и цела прва ставена на јутуб ама мислам дека откога ќе заврши трета. (што исто ќе иде na јутуб неделно мислам)... така да не се мачете со upload :)

Поздрав
Од каде оваа информација ?

Додека да ја стават прва сезона веќе ја има на итернет затоа продукцијата нека не се мачи со уплоад хаха

И со лого од телевизија пак се гледа логото не смета.

Дали ќе ги аплаудираат епизодите на јутјуб веднаш по таа што ќе ја дадат на ТВ или кога ќе заврши на ТВ цела па тогаш ќе ги објават?

Дали ќе ги аплаудираат епизодите на јутјуб веднаш по таа што ќе ја дадат на ТВ или кога ќе заврши на ТВ цела па тогаш ќе ги објават?
Претходната сезона ги ставаа после викендите (кога ќе поминеа репризите двапати)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom