Za tvoe dobro se nadevam deka bar dobro te plakaat za vakvi go*na jadenje.Тоа го правиме бидејќи НИЕ ДОБРИТЕ се чувствуваме безбедносно загрозени од Русија. Не мешајте дефанзивни мерки на САД и НАТО со офанзивните мерки на Русија. Дефанзивните мерки не се првичната провокација, туку резултат на руската провокација.
Се разбира дека Русија ќе се чувствува во опасност бидејќи таа самата не тера да ја ставиме во опасност за да се одбраниме од неа. Потполно поддржувам какви било тајни мерки од државите за да се заштитиме од фашизмот на Русија.
Русија е самата виновна што НАТО било креирано да се заштити Европа од неа. НАТО иначе не го интересираат држави кои немаат никакви империјалистички идеали за проширување.
Па ако дошле до таму вакви умови да плаќаат, не е ни чудо на кое дереџе се стигнати.Za tvoe dobro se nadevam deka bar dobro te plakaat za vakvi go*na jadenje.
Iskreno, ni toa ne go moze sekoj..
Значи не се правиш глуп со сила.Не ме плаќа никој ништо. Јас само ги споделувам мислењата од разумниот свет.
најстрашно на свет е ова што го кажа (ако е вистина, а не е)Не ме плаќа никој ништо.
Конечно можност за Шекиспир и останатиот добар и разумен свет да се пријават во легија на странци и да отидат и да се борат против фашизмот.Мали Напалеон сакал трупи да испрати.
Заебавај се ти, нему кој знае како му е без дилдо.Mu gi konfiskuvala dildata na granica
Ти толку години тераш живот кој ќе заврши со смрт, па никому ништо.4367 страници дискусија за воен конфликт кој на крајот ќе заврши со договор... малееее
Ако никој не те плаќа тоа е уште полошо, значи дека коефициентот на интелегенција ти е како моменталната собна температураНе ме плаќа никој ништо. Јас само ги споделувам мислењата од разумниот свет.