Сами го турнаЈА,јасно како денI shto sega be ?
Sami si go turnaja. Covecka greshka i nema shto da se dodade.
Ili bitno da kazhish neshto.Makar i kolku grama posral putin vcera posle kafe pienje
Како Авдиивка што ја собраа,а сине?Скоро ќе го соберат Красни Лиман опет багабонтиве на Путин.
студот ќе ги спречи, види у Магдан колкави мразулци имаСкоро ќе го соберат Красни Лиман опет багабонтиве на Путин.
Стрико, мани тоа прасенцето, клај си ја овааСами го турнаЈА,јасно како ден
Нормален ден на нормални људи у светската веле сила..Државиште е
Автоматски споено мислење:
Како Авдиивка што ја собраа,а сине?
А мртвите ги собраа околу Авдивка? Им јавија на мајките дека нивните синови у сандук ќе ги вратат?
Добра е мајка ти..Ќе и ги ставам
Чудни фетиши имаш стрико, на бандери за струја дркаш. Или веќе стрина стана, те направија обратен...
Вауу..Супер пауер јее
Автоматски споено мислење:
Добра е мајка ти..Ќе и ги ставам
Џабе нечини и оваа. Гледаш дека и оваа вади чипови од шпорети за руската армија.
Или поточно советско. Вакви видеа имаш и од другата страна каде што еден камиказа дрон исто со погодок во куполата предизвикува распрснување на пламен, а потоа и експлозија. Проблемот не е во структурата и оклопот, проблемот е до поставеноста на гранатите, но и дефектниот авто полнач кој уште во војната во Ирак во 1991 се покажа како фаличен, а што доведе исто до откорнати куполи. Сепак двете страни ги користат тие тенкови со авто полнач. Што им е намерата, навистина не сфаќам.Железо руско у пм..квалитет нема што..Само чудна работа,како може да горат како од картон да се направени..
@Yo Blow и тебе те интересираше... Eве сумирано, резултатите од „мировната“ конференција:Има серија мировни преговори во кои учествуваат Украина, Запад и некои други држави, другата завојувана страна - РФ е исклучена така да тоа треба да ти каже колку е сериозна конференцијата.
Плус што дечките сериозно сметаат дека предуслов за преговори со Русија е тотално руско повлекување и враќање на границите од 1991. Се уште живеат во некој алтернативен свет.
Ukraine Peace Plan Talks in Davos End With No Clear Path Forward
A meeting of national security advisers focused on Ukraine’s peace blueprint ended in Davos with no clear path forward ahead of the arrival of President Volodymyr Zelenskiy to the global gathering on Tuesday.www.bloomberg.com