Ти дојде душа а?Неколку бисери.
После денешново просеравање. Незнам како ќе продолжат да ја продаваат својата експертиза.
До форумските амеби. После ликовиве кои онака рандом на твитер излегоа, терајте и вие.
Штом овие на глобална сцена праат ршум, ич да не се секирате.
Супер сте.
od kaj znaes ?Ти дојде душа а?
Само и сам си знаеш дека ова не е крај на драмава, туку почеток.
Храбрата бугарска армија има три војни со ред изгубено и да биде резилот поголем во последната бегаат по гаќи од македонските партизани. Резил невиденИма една армија која за кур не ја бива ама не е натовската![]()
ova mora da e nekoj maskiran laser
Нормално дека не ја бива, кај смее да ја биде поготово на кајгана форум и поред стручњак ко тебе.Дали ова значи дека признаваш или случајно јавно се издаде дека НАТО суперсоничната вселенска армија за кур не ја бива ?
Викаш ова го постирале од минисрерство одбрана?
Не, пародија е. Планирав да споделам низа слики од вчерашните настани како хх но имав итна работа и остана само на тоа.Викаш ова го постирале од минисрерство одбрана?
bar se borat za pravda... onaa americkata ti nametnuva pride i frikovi ama ok, sekoj so svojot pamet trandzi po doma da ti shetaat eden den...Се утепаа од селфиња праење со Пригожин у ист ден кога им свитка 7 летала и 15 души. Нешто многу смрди у прекрасната руска империја.