Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    753

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
7.350
Поени од реакции
14.018
Неколку бисери.

После денешново просеравање. Незнам како ќе продолжат да ја продаваат својата експертиза.

До форумските амеби. После ликовиве кои онака рандом на твитер излегоа, терајте и вие.
Штом овие на глобална сцена праат ршум, ич да не се секирате.
Супер сте.

Член од
13 јули 2006
Мислења
15.499
Поени од реакции
18.521
Неколку бисери.

После денешново просеравање. Незнам како ќе продолжат да ја продаваат својата експертиза.

До форумските амеби. После ликовиве кои онака рандом на твитер излегоа, терајте и вие.
Штом овие на глобална сцена праат ршум, ич да не се секирате.
Супер сте.
Ти дојде душа а? :)

Само и сам си знаеш дека ова не е крај на драмава, туку почеток.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
2.095
Поени од реакции
2.924
Има една армија која за кур не ја бива ама не е натовската :pos:
Храбрата бугарска армија има три војни со ред изгубено и да биде резилот поголем во последната бегаат по гаќи од македонските партизани. Резил невиден :pos:

Член од
9 октомври 2022
Мислења
2.915
Поени од реакции
8.545
Дали ова значи дека признаваш или случајно јавно се издаде дека НАТО суперсоничната вселенска армија за кур не ја бива ?
Нормално дека не ја бива, кај смее да ја биде поготово на кајгана форум и поред стручњак ко тебе.

Член од
14 ноември 2013
Мислења
7.520
Поени од реакции
23.602
Викаш ова го постирале од минисрерство одбрана?
Не, пародија е. Планирав да споделам низа слики од вчерашните настани како хх но имав итна работа и остана само на тоа.

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.902
Поени од реакции
25.404
Се утепаа од селфиња праење со Пригожин у ист ден кога им свитка 7 летала и 15 души. Нешто многу смрди у прекрасната руска империја.
bar se borat za pravda... onaa americkata ti nametnuva pride i frikovi ama ok, sekoj so svojot pamet trandzi po doma da ti shetaat eden den...

Kajgana Shop

На врв Bottom