Пресвртница за Украина

Дали ја оправдувате воената агресија на Русија над Украина?

• Вкупно гласачи
    728

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.050
Поени од реакции
9.411
Пошто беше крш благодарение на руската свиња Јанукович. За среќа Украина секој ден и час е сѐ појака и појака а фашистичка Русија послаба.
Све додека гинат украинци а ти лапаш пари за ова гомнојадење за тебе е супер...нели?

Член од
3 март 2021
Мислења
579
Поени од реакции
995
На кој начин окупираше дел од Украина, со референдум или без, исто како со Косова да речеме?
Со испраќање на војска преку ноќ, но порано или подоцна ќе биде деокупиран.

А за Косово прашај го паторот Грујо кој и го призна, за мене тоа е дел од Србија.
Автоматски споено мислење:

Све додека гинат украинци а ти лапаш пари за ова гомнојадење за тебе е супер...нели?
Не сакам кога гинат Украинци но стварно ми е супер да гледам мртви фашисти и окупанти.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.975
Поени од реакции
2.781
Со испраќање на војска преку ноќ, но порано или подоцна ќе биде деокупиран.

А за Косово прашај го паторот Грујо кој и го призна, за мене тоа е дел од Србија.
Срам да му е на русите што војската преку ноќ ја испратиле. Изгледа требаше да најават како што овие ја најавуваат контра офанзивата што никако да се случи.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.050
Поени од реакции
9.411
Не сакам кога гинат Украинци но стварно ми е супер да гледам мртви фашисти и окупанти.
Исти народ е тоа, ако имаш две чисти треба да ти е жал. Треба да ти е жал за секој човечки живот.

Член од
22 јуни 2022
Мислења
944
Поени од реакции
1.213
Море копито едно се думам дали да те турам на игнор, за ваква цревна содржина како тебе само тоа е решението, ама па знаеш да треснеш такви глупости што кога ќе прочитам со часови ме развеселуват.
Имам еден коментар за на тема БРИКС и не би сакал да губам време со тебе, друг пат ќе завршам.
И за БРИКС ќе пишувал, паметен тој.

За вакцини има нешто, некоја ронбургунди колумна да прочитаме?

Какви лудаци. :icon_lol:

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.975
Поени од реакции
2.781
Исти народ е тоа, ако имаш две чисти треба да ти е жал. Треба да ти е жал за секој човечки живот.
Малку си ми контрадикторен, не сакаш да гинат Украинци а се радуваш кога ќе загинат припадници на Азов и Ајдар единиците, кои инаку носат нацистички обележја на себе а во исто време се и Украинци.

Член од
3 март 2021
Мислења
579
Поени од реакции
995
Срам да му е на русите што војската преку ноќ ја испратиле. Изгледа требаше да најават како што овие ја најавуваат контра офанзивата што никако да се случи.
Аа значи оправдуваш нелегална окупација на независна држава, и ти си фашист.

Кој кажа дека не ми е жал за секој човечки живот? Но не реков дека тоа важи и за свињи.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.975
Поени од реакции
2.781
Значи се радуваш кога гинат нацисти од Азов и Ајдар кои во исто време се и нацисти? Малку си ми расеан.

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.050
Поени од реакции
9.411
Малку си ми контрадикторен, не сакаш да гинат Украинци а се радуваш кога ќе загинат припадници на Азов и Ајдар единиците, кои инаку носат нацистички обележја на себе а во исто време се и Украинци.
Такви нелуѓе не се баш за жалење, иако верувам дека станува збор за индоктринација од мали нозе.....зборувано е тоа тука доста и на таа тема.

Член од
12 ноември 2008
Мислења
1.975
Поени од реакции
2.781
Такви нелуѓе не се баш за жалење, иако верувам дека станува збор за индоктринација од мали нозе.....зборувано е тоа тука доста и на таа тема.
Со нацистите само по кратка постапка.

The xx

Russia state-affiliated bot. ☑️
Член од
8 април 2013
Мислења
6.866
Поени од реакции
12.965
Овој ти е сертифициран имбецил.

Член од
14 август 2018
Мислења
4.784
Поени од реакции
10.591
Пошто беше крш благодарение на руската свиња Јанукович. За среќа Украина секој ден и час е сѐ појака и појака а фашистичка Русија послаба.
Де моме у која НЏО беше ти?!
Не, стварно ова прашам! И јас сакам да пробам од таа дрога што ви ја даваат ;)

kano

Farang
Член од
27 ноември 2014
Мислења
13.417
Поени од реакции
24.583
Тоа што вака весела математика ти прави многу смисла кажува многу за тебе

Значи кои делови од муабетот ти одговараат - важат, другото заеби.... Хммммм

Самиот Пригожин вика 1:3,2 сооднос како ти извади 1:5 само ти си знаеш

Ако во просек украинец преживува 5 саати во Бахмут, последниве неколку дена само духови се повлекуваа

Абе ете Пригожин така рекол не јас

Пригожин рекол дека 1 према 3.2 е според нивната методологија
Која методологија ти ја користеше?

Да ја пратам сестра ти на трудничко боледување
zaebi sve e toa vadenje cifri od rakav, ni on ne veruvam da znae. brojkite sto gi kazuva i razmerot ne se 1 prema 3 nego 1 prema 5, ako se veruva a toa mi e nekako poizdrzano zasto sepak znae kolku luge imal i pratil (ovde ako laze ke kaze max da izgleda moken) a od druga strana telata i sto vikaat urkite ke si kazat.

kako i da e, mnogu zrtvi se toa od ednava strana zatvorenici od drugata urki....

Kajgana Shop

На врв Bottom