- Член од
- 29 јуни 2014
- Мислења
- 25.735
- Поени од реакции
- 42.324
нема лоша душа тенеке, он да не информира сака само. Малце ќе се пошалиме и така.
Padni mu vrace, ke vidis so dusa ima .нема лоша душа тенеке, он да не информира сака само. Малце ќе се пошалиме и така.
Не е изолирана пазарно Русија како што сакаат да ја претстават овде на запад.Од друга страна го загубија најбогатиот пазар каде што извезуваа ресурси, меѓународно се изолирани на секое поле,
Mislam deka od 80% od svetot ne ja cankcionira Rusija...Pa sega ako mislish deka EU i USA e cel svet izgleda deka si vo zabluda.
Знам дека не знаеш на кого да веруваш, затоа што веруваше дека Русија досега ќе победеше.
Нешто глеам на нашиве портали имало напад со дронови на Крим. Чудно ти да не си информисан пред нашите порталиЗнам дека не знаеш на кого да веруваш, затоа што веруваше дека Русија досега ќе победеше.
Сега малце ти е заебно, па затоа ваква шизофренија.
Но, ако ти е полесно, да ти кажам дека ќе биде и бетар
Видов веќе, но тоа и не е веќе некоја вест, редовно се случува.Нешто глеам на нашиве портали имало напад со дронови на Крим. Чудно ти да не си информисан пред нашите портали
РФ веќе победи, прашањето е само колку народ ќе загине.Знам дека не знаеш на кого да веруваш, затоа што веруваше дека Русија досега ќе победеше.
Сега малце ти е заебно, па затоа ваква шизофренија.
Но, ако ти е полесно, да ти кажам дека ќе биде и бетар
Ukrainian sources report on the activity of Russian strategic aviation in the area of the Caspian Sea, and a missile attack on the Nikolaev and Zaporozhye regions is not ruled out.
Има само едно објаснување на ова. The xx кога ќе ги слушне глупостите на Тенеќе, веднаш на Суровикин му титка еднаш. И Суровикин дава наредби за ракетирање.тенеке ги начна ракетите и одма бомбардерите ги активирале наводно.
Би сакал да прочитам твое видување на ситуацијава. Мислам дека имаш што да кажеш.... дронови со делови електроника „ситни детали“ од Иран!
Има ли некаков критериум според кој оваа војна би се рачунала како пораз?РФ веќе победи, прашањето е само колку народ ќе загине.
Знам дека ќе биде бетер, тоа е тажната работа.