Абе ти поцрвен си од знамето на СССР, само пуста љубов кон кешот.Море јас сум за Левица![]()
Бате јас сум фреленсер.Абе ти поцрвен си од знамето на СССР, само пуста љубов кон кешот.
Готови се, колабрирани се веќе. Почнаа да оформуваат бригади од туристи. До сега имаат оформено 7 Туристички Бригади и сега се на пат да го оформат последниот батаљон од Осмата туристичка бригада. Кај да е ќе ги групираат во три Туристички армии. Конраофанзивата ќе почне во зимската сезона.Уште не ми се верува во ова што го читам, изгледа неверојатно, ако е вистина, тогаш Руската армија е колабирана.
Немој само да ми кажеш дека ја поминале реката. Значи можеш се да ми кажеш само тоа не. Немам веќе лунерби а надвор загадено да идам до дежурна аптека.Уште не ми се верува во ова што го читам, изгледа неверојатно, ако е вистина, тогаш Руската армија е колабирана.
Сите платеници и кодоши се фриленсери.Бате јас сум фреленсер.
Ах бе немаш поим, колку ми е кеиф што ја оплеменуваш интелектуалната маса на Австралија.Сите платеници и кодоши се фриленсери.
Пропаднаа туристичките за Украина, не им работат системите со месеци.Готови се, колабрирани се веќе. Почнаа да оформуваат бригади од туристи. До сега имаат оформено 7 Туристички Бригади и сега се на пат да го оформат последниот батаљон од Осмата туристичка бригада. Кај да е ќе ги групираат во три Туристички армии. Конраофанзивата ќе почне во зимската сезона.
Се замолуваат Кано и Лестер, да ги подсетат Австралиските туристи дека не е лето во Украина, да си земат зимска опрема, а не да доаѓаат со купаќи.
Тенеќе, истиот сум јас.Ах бе немаш поим, колку ми е кеиф што ја оплеменуваш интелектуалната маса на Австралија.
Појде таму и наеднаш сите се овде платеници и предавници и неспособни сами да си вадат пари на светскиот пазар.
Но, ти си човек кој смета дека писателите, а претпоставувам и уметниците се лузери и непотребни на општеството.
И не ме замарај со глупости, не сум тука да паѓам ниско и да се навредувам со полу ретардирани ликови.
Тенеќе, не е никаде потврдено ова. Не свршувај предвреме како што еден член ти викаше погоре. Ок знам дека е навреда ама нема како директно да ти пренесам дека се палиш на нешто недокажано.
Абе од руски извори читав дека Украинците се длабоко во Херсон, но искрено не ми се веруваше, така да не зборував за тоа.Тенеќе, не е никаде потврдено ова. Не свршувај предвреме како што еден член ти викаше погоре. Ок знам дека е навреда ама нема како директно да ти пренесам дека се палиш на нешто недокажано.
Јас од украински дека се длабоко во Виница.Абе од руски извори читав дека Украинците се длабоко во Херсон, но искрено не ми се веруваше, така да не зборував за тоа.
Но, ова го тврди Арестович сега. Иначе Арестович ја спомна Чаплинка.
Прегледај го приврзокот 353678
Најверојатно ова е уште една лажна вест како десантот вчера.Абе од руски извори читав дека Украинците се длабоко во Херсон, но искрено не ми се веруваше, така да не зборував за тоа.
Но, ова го тврди Арестович сега. Иначе Арестович ја спомна Чаплинка.
Прегледај го приврзокот 353678
Украинците уште тврдат дека го држат селото. Плус Русите се фалеа дека го бомбардирале.Најверојатно ова е уште една лажна вест како десантот вчера.