Овие се нешто официјално во Русија? Дел од службите и безбедносните сили се? Дел од власта? Или е ова Миленко Неделковски шоу?
Тенеќе прави муабет за тендер со Украинците, дај да им шиткаме вакви играчки.Изгледа русите мобилизирале скоро 500.000 војска, немаат оружје за вежбање
Прегледај го приврзокот 349258
Автоматски споено мислење:
И еве потврда за 3 места кои Украинците ги зазеле пред 3 дена кај Сватове, но денеска стаса потврда откако целосно ги исчистиле и утврдиле.
Автоматски споено мислење:
Стасаа Норвешките дронови на фронт.
Бабуш ова е стара слика од април некаде.Јех бе бабуш, ако не ме лаже видот и ако добро избројав 14 души, тогаш добра бројка фатиле Русиве.
Уште се во таа фабрика за асфалт, некоја друга фабрика покажале видео и се попалиле и одма по твитер дека ги намавале од таа за асфалт. Тенеке си има други мотиви одма да спама тука, мисли со неговите спам фејкови нервира некого. Си собираат вагнерци стаж во таа фабрика, а и 6 месеци треба да се затворениците во Вагнер и да може да им се укине казната. Рак на плуќа фатија во таа фабрика, пишав јас некаде за водици може да очекуваме да навлезат убаво во предградијата и догодина ова време да го заземат.Многу се рекла-казала муабетиве што ги вадиш
Па и ова Kyiv Independent, извори Ukrainian intelligence. Ова дури е бетер од trust me bro, изворите![]()
Navodno do sega imalo 400,000 ukrainski vojnivi poginato... Go kaza Deki ova vo negovoto posledno video..
Штом кажал Деки инфлуенсерот, мора да е точно.Navodno do sega imalo 400,000 ukrainski vojnivi poginato... Go kaza Deki ova vo negovoto posledno video..
Директно од романско-украинската граница, близу Ботошани, Сијка Кнез Пиштолова, за кајгана форум, 25.10.2022год.Романскиот министер за одбрана поднел оставака.
Ме бендисува оваа работа.Велат не се слагал со политиката на претседателот Германец за политиката во врска со Украина.
Мал чекор за него но можно е да биде голем за романскиот народ.Отпорот против Злото и во неговото дувло почнува да клокоти.
Ах бе, полно европски службеници паднаа еј. Ај и уште и владата.Романскиот министер за одбрана поднел оставака.
Ме бендисува оваа работа.Велат не се слагал со политиката на претседателот Германец за политиката во врска со Украина.
Мал чекор за него но можно е да биде голем за романскиот народ.Отпорот против Злото и во неговото дувло почнува да клокоти.
Искина Даце со поговоркиве, укрофорумашите на апарати. Путин и мртов ќе ја води Русија, само уште не знаат!Ах бе, полно европски службеници паднаа еј. Ај и уште и владата.
Путин уште е на власт инаку.
Не за кого е печено, туку за кого е речено.![]()