хаахахахахахахахахаххахахахаххахахаДа бе држава што има крева сателити, има интерконтинентални ракети, вселенска станица, нема технологија. Загреота. Мајндсет Кале. Једи лебац братеее домачи.
da ne bea arapite so koi brojki ke racunase toa ravenkite vo tehnikata moreeхаахахахахахахахахаххахахахаххахаха
руската техника буквално е цела од корен благодарение на западот што го мразите
да не беше западот уште ќе ораа со плугови дрвени
руси и техника кој виц човече
Ништо… Sydney morning herald
Германија мислам беше ако не се лажам ама сам нека каже.Оф леле ако дојде дискусијава руси и техника гасете форумов
Автоматски споено мислење:
еј немој да ми речеш брату дека не си во Македонија скроз ќе се разочарам
чекај сеа сериозно? Аргумент бараш а спомнуваш руска техника сателити не знам што? Се од техника што имале русите некогаш е украдена од западни земји и пак не направена ко што треба пошто толку им е капацитетот. Да беа малце нормални требаше на црвениот плоштад споменик да има на западната индустрија која им помогна да се индустријализираат и дури во 20 век да излезат од феудализамАргумент од 5 смајлиња немам видено уште од времето пред менувањето на името да излезе од главата на грујо.
Родољубе речими дека не е вистина, ме уби неизвесностГерманија мислам беше ако не се лажам ама сам нека каже.
I toa najverojatno od kineski masini za perenje posto vo ruskite nema elektronika. A kineska roba ko kineska, ne ja biva.pa so elektronika od masina za perenje sto sakas...
Брат реално успех е што нема во кинџалон 10 чеченци да вртат на педалиI toa najverojatno od kineski masini za perenje posto vo ruskite nema elektronika. A kineska roba ko kineska, ne ja biva.
Posle pagjale, e ke pagjat. Koj im e kriv sto ne rasturile Bosh ili Wirpull .
Tie se starite modeli, nie za najnovite zborame.Што зборите бе, каква електроника какви бакрачи, со фитиљ ги палат.
има нови ?Tie se starite modeli, nie za najnovite zborame.
Od kade znaes deka nema, brat .Брат реално успех е што нема во кинџалон 10 чеченци да вртат на педали
Нема вратаOd kade znaes deka nema, brat .
Ima, ovie sto koristat elektronika od masini za perenje.има нови ?
Zosto im e vrata, ne e shutle ova pa da velgvat i izlegvat ko ke im prdni.Нема врата