Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.417
- Поени од реакции
- 16.694
Ќе се договорат, таке е тоа у тие преговори. Не може одма да се склучи договор.
Ќе се договорат, таке е тоа у тие преговори. Не може одма да се склучи договор.
Pa realno kopiranjeto na kokakolata sprema ova e pickin dim iskreno.ke kupat 10 kila riba be ke ja tovat vbazen... posle ke ja parat i ikrite ke gi staat vtegla, jbg kavijar si e kavijar... muabetot bese toj so KokaKolata... lupni tamu sostojkite i toa e, ne bilo rocket science ...
sigurno. qatar bara 20 godisen dogovor i plakanje spored aziski indeks i ceni posto alternativata e da si prodavaat tamu. plus sakat jasna klauza deka ger ke e edini korisnik, so toa zabrana za reeksport sto na ger i na eu ne im odgovara. zosto katar da gi koli poljacite koga ger se ekspeti za toa.Ќе се договорат, таке е тоа у тие преговори. Не може одма да се склучи договор.
Што е најинтересното во оваа ситуацијата велат дека се откажуваат од руски гас и други руски производи зашто Русија била лоша и нивните вредности не им дозволувале да соработуваат со нив, а одат на попушинела кај големиот демократски либерален свет како Катар и Саудиска Арабија.Ќе се договорат, таке е тоа у тие преговори. Не може одма да се склучи договор.
ДУПЕ! Овој црпката Шолц и тоа ќе даде. Жал ми е само за Меркел, жената сигурно не може да се помири што местото му го препушти на оваа будала. Верувам дека косата снег бела и се има сторено.sto moze ger da im ponudi sto nemoze kina na primer?
Иако некој милува да каже дека Шолц у голема мера дејствува како што би дејствувала Меркел, првиов е дупе и моментално делува ко привезок без право на глас у оваа ситуација.ДУПЕ! Овој црпката Шолц и тоа ќе даде. Жал ми е само за Меркел, жената сигурно не може да се помири што местото му го препушти на оваа будала. Верувам дека косата снег бела и се има сторено.
Зашто руските бројки за уништено украинско оружје се нереални? Зашто ген. Конашенков би излегувал во јавност (на „Ју туб„ често има негови рапорти...) и би ја лажел јавноста а воедно и својот народ?...Сигурно да.Иначе изворот е на Украинското министерство за одбрана.Бројките сигурно не се реални,исто како и кога искача и дроби оној Кокошенко- Ќорашенко,левото сметало на Путин.
Човекот бил еднаш ранет и два пати убиен.Украински војник кој бил мачен од Русите, упукан во фаца и закопан жив дава интервју на CNN.
Какви Пољаци, зошто па баш Пољаци ?Пољаците у Србија праат пиздарии.
Сликаат фабрики и ги спремаат за дигање у воздух, паралелно правејќи миљон лажни узбуни за бомби.