Ѓорче 1932
тој сум...
- Член од
- 17 февруари 2009
- Мислења
- 13.564
- Поени од реакции
- 11.576
Некоја пукачка игра понова,а може и која било од Call of Duty или слична на неа.
Bad Company 2Некоја пукачка игра понова,а може и која било од Call of Duty или слична на неа.
LOL 25 GB ...ахахаххахах што е ова бе алоооДобро вести: Објавени системските побарувања за RAGE
Никогаш. PS only. Освен некој оти тие прастарите.Добро додека јас постојам на планетава ќе испадне ли некогаш Twisted Metal за ПЦ?!
Знам дека има и други игри слични, ама моментот е Twisted Metal, како детиште со играва пораснав, и од кога го скршив PS1, нејќеа да ми купат PS2 и така.Никогаш. PS only. Освен некој оти тие прастарите.
За ПЦ ги имаш Post Apocalyptic Mayhem. Проверено добра.
Па симни си некој од РС1 или РС2 емулаторите, купи си некој USB гејмпад и играј на компјутерот. .... работат солидно на денешниве конфигурации.....Знам дека има и други игри слични, ама моментот е Twisted Metal, како детиште со играва пораснав, и од кога го скршив PS1, нејќеа да ми купат PS2 и така.
Гледај понова игра од серијалот medal of honor, (за CoD 1 и 2), а за CoD: MW и понова - Battlefield P4F.Некоја пукачка игра понова,а може и која било од Call of Duty или слична на неа.
Треба двојадрен процесор.Твојот има едно јадро.Рам меморија имаш доволно, но процесор ЈОК.Не ми се верува дека ке се стартува играта, но можеш да пробаш, нема што да изгубишЌе можам ли GTA IV да играм на крнтијава ?
CPU:
You Have: Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.33GHz
CPU Speed:
You Have: 3.3 GHz
RAM:
You Have: 2.0 GB
OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit
Video Card:
You Have: GeForce G210
Video RAM:1.7 GB
Ќе работи ама ќе ти сецка. Подобро пробај ја GTA EFLC таа е малку пооптимизирана од обичната четворка.Ќе можам ли GTA IV да играм на крнтијава ?
CPU:
You Have: Intel(R) Celeron(R) D CPU 3.33GHz
CPU Speed:
You Have: 3.3 GHz
RAM:
You Have: 2.0 GB
OS: Microsoft Windows 7 Ultimate Edition (build 7600), 32-bit
Video Card:
You Have: GeForce G210
Video RAM:1.7 GB