Препораки за игри

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Ок, ги видов сите, ама вака од на јутуб незнам за која да се одлучам.. Предпоставувам дека вие ги имате играно, дај кажите која ви оставила најдобар впечаток и да ја симнам одма.

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Ок, ги видов сите, ама вака од на јутуб незнам за која да се одлучам.. Предпоставувам дека вие ги имате играно, дај кажите која ви оставила најдобар впечаток и да ја симнам одма.
amnesia:)

Член од
5 декември 2010
Мислења
700
Поени од реакции
157
Slenderman кратка е играј ја најпрво, па Amnesia, па оваа Condemned и после Silent hill :icon_lol:

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Синоќа ја завршив Assassin's Creed 3. Ме бендиса играта. Не ја играв редовно, ама месец дена отепав на неа. Ај предложете нешто слично, додека уште сериозно не почнал факсот. Првите два дела не ми се играни, кажете дали се слични и дали вредат да им седнам ?

Член од
2 јули 2010
Мислења
4.625
Поени од реакции
5.678
Синоќа ја завршив Assassin's Creed 3. Ме бендиса играта. Не ја играв редовно, ама месец дена отепав на неа. Ај предложете нешто слично, додека уште сериозно не почнал факсот. Првите два дела не ми се играни, кажете дали се слични и дали вредат да им седнам ?
Оваа ја сврте?:icon_lol:

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
Тешко да си ја играл тројката, освен ако не си од иднината. :D
Веројатно си играл едно од продолженијата на вториот дел, Brotherhood или Revelations.
Најдобро ти е да ги почнеш од почеток, заради приказната. Ако не те интересира приказната изиграј ја само двојката.

Член од
13 април 2008
Мислења
7.592
Поени од реакции
6.959
Тешко да си ја играл тројката, освен ако не си од иднината. :D
Веројатно си играл едно од продолженијата на вториот дел, Brotherhood или Revelations.
Најдобро ти е да ги почнеш од почеток, заради приказната. Ако не те интересира приказната изиграј ја само двојката.
ГРЕШКА, ГРЕШКА !! :icon_mrgr:

Од каде ми се видела тројка не знам. Брадрхудот го свртев. Значи кажете збор-два за кецот и кога излегува третиот дел ? Дајте и некоја предлог игра од вас ..

Eddard Stark

Lord Snow
Член од
25 ноември 2009
Мислења
1.220
Поени од реакции
2.540
ГРЕШКА, ГРЕШКА !! :icon_mrgr:

Од каде ми се видела тројка не знам. Брадрхудот го свртев. Значи кажете збор-два за кецот и кога излегува третиот дел ?
Па добар старт на франшизата е, иако станува ептен репетитивна пред крајот. Ќе се повторам, вреди да се изигра поради приказната.
Сепак, и покрај споредбите со Prince of Persia кога излезе, играта по многу работи беше иновативна.
Со оглед на тоа што си ја изиграл Brotherhood мислам дека нема да ти биде нешто посебно, ама ако сакаш да ме послушаш, играј ја.

P.S. Третиот дел некаде средина на ноември за компјутер мислам дека беше.

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
Зошто новите реновирани Фифа игри неможат да бидат со добра графика како ФИФА 07.. Сеуште ја имам Фифа 7 в ПЦ и сеуште неможам да и одолеам прекрасна е.. Новите ФИФА игри не ги бидува за ништо, реално..

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Зошто новите реновирани Фифа игри неможат да бидат со добра графика како ФИФА 07.. Сеуште ја имам Фифа 7 в ПЦ и сеуште неможам да и одолеам прекрасна е.. Новите ФИФА игри не ги бидува за ништо, реално..
А, ти ги имаш новите играно, или ова го заклучи само по трејлерите?

Со овие муабети не знам дали сакате да се прајте хипстери или не знам што, ама сите FIFA игри во споредба со FIFA 12 се срање.

Прво и најважно, да го спомнам новиот енџин. Player impact, имаш слушнато? Сигурно имаш видено, енџинот што дозволува играта да изгледа реално, а не играчите како машини само да се лизгаат по теренот.

А и подобрена графика...ко ќе играм јас нејќам да гледам некоја генерична коцка наместо вистинското лице на Тери или Руни.

Подобрена контрола на топката, нови лиги, нови играчи, стадиони, нови модови на игра...и уште многу други додатоци.

Ај сега, ти кажи ми што не ти се допаѓа во 12 и 13. Зошто мислиш дека 07 е подобра? Реално?

Толстој

екс Бомбастичен
Член од
28 септември 2012
Мислења
11.920
Поени од реакции
11.945
А, ти ги имаш новите играно, или ова го заклучи само по трејлерите?

Со овие муабети не знам дали сакате да се прајте хипстери или не знам што, ама сите FIFA игри во споредба со FIFA 12 се срање.

Прво и најважно, да го спомнам новиот енџин. Player impact, имаш слушнато? Сигурно имаш видено, енџинот што дозволува играта да изгледа реално, а не играчите како машини само да се лизгаат по теренот.

А и подобрена графика...ко ќе играм јас нејќам да гледам некоја генерична коцка наместо вистинското лице на Тери или Руни.

Подобрена контрола на топката, нови лиги, нови играчи, стадиони, нови модови на игра...и уште многу други додатоци.

Ај сега, ти кажи ми што не ти се допаѓа во 12 и 13. Зошто мислиш дека 07 е подобра? Реално?
Во право си по трилерите заклучив дека 12 и 13 се срање па затоа не се ни обидов да ги симнам.. ФИФА 2007 ја играм уште од пред 3 години и многу ми се допадна..

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Во право си по трилерите заклучив дека 12 и 13 се срање па затоа не се ни обидов да ги симнам.. ФИФА 2007 ја играм уште од пред 3 години и многу ми се допадна..
Добро, ај кажи што не ти се допадна на трејлерите? Како заклучи дека е срање?

Член од
4 јули 2009
Мислења
4.795
Поени од реакции
3.493
А трејлерот за фифа2007 ти се допадна па затоа ја играш?

Kajgana Shop

На врв Bottom