Препораки за игри

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.963
Поени од реакции
9.593
шо ке ми препорачате од Стратегии и пишете ги сите можни Стратегии квалитетни се разбира:D

Член од
16 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
86
шо ке ми препорачате од Стратегии и пишете ги сите можни Стратегии квалитетни се разбира:D
Turn Based или Real Time?

Нема утка со цивилизација 4 или 5, пробај ја Tropico 4 ептен шармантна игра е, латино музиката нема од глава да ти излезе :).

И Anno 2077 не е лоша.

Член од
7 април 2012
Мислења
1.130
Поени од реакции
1.510
Aко бараш нешто попредизвикувачко, пробај ја Crusader Kings II.
А, ако немаш пробано некоја од Total War игрите, пробај од неа. За почеток ќе ти ја препорачам Rome: Total War или Medieval II.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Сакам постари стратегии, нека препорача некој =)

Vlatko_Gjorce

Ѓубре
Член од
17 април 2009
Мислења
2.561
Поени од реакции
2.524
BInary Domain за ПЦ според њикипедиа искача на 27-ми (требаше на 6-ти). Април.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.985
Поени од реакции
7.131
Дај предложете некоја братско-сестринска игра за на wireless. И купив на сестра ми лаптоп па да се заебаваме сега малце :D

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Дај предложете некоја братско-сестринска игра за на wireless. И купив на сестра ми лаптоп па да се заебаваме сега малце :D
Пробај со At a distance. Игра за двајца играчи на два компјутери каде и двајцата се физички еден до друг и слободно можат да го гледаат екранот на другиот играч.
И ако бидни нешто и ако сакаш раскажи ни што се случило. Ме интересираат реакциите на играва.

Kajgana Shop

На врв Bottom