Препорака за Веб Хостинг

Член од
9 март 2009
Мислења
212
Поени од реакции
24
Здраво,

Ќе ве замолам да ми предложите неколку компании кои нудат хостинг со пристапни цени и сте биле задоволни од нивните услуги.
Станува збор за страница тешка од 50мб до максимум до 100мб и ќе биде посетувана најчесто од Македонија.
Благодарам

SexMaster

Зависник
Член од
3 јули 2011
Мислења
40
Поени од реакции
5
Каков веб хостинг ти треба, каква скрипта ке користиш те прашувам поради тоа што ако постираш варез или користиш нулед скрипти кје ти треба еден вид на хостинг а ако си користиш јоомла и постираш легален материјал ке ти треба друг вид на хостинг ...

Член од
9 март 2009
Мислења
212
Поени од реакции
24
Веројатно јумла и тоа со крадени темплејти :)
Благодарам ;)

sickjoce

Ненормален
Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.233
Поени од реакции
338
Фри земај си..

Г

Грејвдигер

Гостин
Фри земај си..
Фри е за тестирање (мада може и на локален серве да си тестира) и за деца.

Моја препорака ти е Ухост. Го користам 3 години и сум задоволен. Одлична поддршка и стабилност.

Член од
9 март 2009
Мислења
212
Поени од реакции
24
Фри е за тестирање (мада може и на локален серве да си тестира) и за деца.

Моја препорака ти е Ухост. Го користам 3 години и сум задоволен. Одлична поддршка и стабилност.
Благодаарм, имам слушнато од порано за Ухост.
btw кој пакет би ми препорачал? Хостинг во Германија или Македонија? Гледам нудаат и риселинг и домашен.

Г

Грејвдигер

Гостин
Благодаарм, имам слушнато од порано за Ухост.
btw кој пакет би ми препорачал? Хостинг во Германија или Македонија? Гледам нудаат и риселинг и домашен.
Your choice. И двата се со одлична стабилност и брзина.

WalterWhiteTheMethKnight

Генијалец
Член од
19 мај 2010
Мислења
407
Поени од реакции
292
Hostgator се најдобри види ако сакаш на сите ранг листи плус можеш да го користиш купонот
Код:
geandpri9off
за попуст од 9,94 долари па така да и да пробуваш како иде дали ќе ти тргне првиот месец би ти бил гратис ;) Или регни се со купонот
Код:
geandpri25
за 25% попуст ако регнуваш на година или повеќе.

А да немој да зимаш фри на 000 зошто јас имав земено пред една година за тест страница и ми делитнаа акаунт без да ме известат.

Член од
25 декември 2007
Мислења
5
Поени од реакции
34
GoHost.mk ti se mnogu dobri imaat serveri vo Bugarija so ping~40

DarkoG

Better then ever before.
Член од
19 август 2008
Мислења
701
Поени од реакции
81
имам потреба да хостирам околу 20 веб страни.. но ми треба сервер дали би бил добар избор впс од ухост, гледам имаат повеќе ајпи со што може да се конгигурираат ns1, ns2 сервери за домени. дали би било во ред ако го порачам првото впс? поздрав

Член од
20 март 2012
Мислења
1.465
Поени од реакции
2.366
Дечки, ми го препорачаа овој хостинг како еден од најдобрите.
Ми треба за портал кој ќе се ажурира секојдневно со нови податоци. Значи, ми треба поголем капацитет, не се работи за мал веб сајт од неколку страни.
Арно ама, тука има едно чудо понуди, па не знам која би била најсоодветна за веб-портал од ваков тип.

https://www.amerinoc.com/index.php
Помагајте ве молам:)

Член од
21 февруари 2012
Мислења
1.649
Поени од реакции
867
www.thehosting.me ova e albanska kompanija, 6-7 meseci sum hostiran tuka i mnogu dobri se.
Хостингов е многу нестабилен. го имам околу 8 месеци, до сега серверите им паднаа 5-6 пати а на 2 пати го немаше 2-3 дена. подршка 0(нула) ги прашав што е проблемот се прават будали дека однивната страна се било во ред, а и нивниот сајт беше недостапен во исто време мојот кога беше а и немав пристап до cpanel-от.

Kajgana Shop

На врв Bottom