Предлог за брак во живо на Сител! :)

Статус
Затворена за нови мислења.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.858
Поени од реакции
24.941
Како што запишав претходно, лошата глума ги издаде актерите во претставата.

Еве, самоцитат:

Или, во превод: http://www.mkd.mk/6680/zabava/shok-9/ -слободно прочитајте. Го задебелив, да боде очи.

Во недостаток на вести од владиниот гарнизон, ќе инсценираме и предлог за брак во живо на вести во Shitel.

Heil Shitel.

Nothing personal... It's just, I'm rather pissed when it comes to lying people on national broadcasting network.
дечко имаш проблем ти дефинитивно. оди прегледајсе дури не ти е во поодмината фаза болеста.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Џабе му е, Латас ја тртел секако!
е сеа да ми простиш, ама се изглупира...
знаеш Латас цар е, сите спикерки ги има поминато (NOT):tapp:
дека лае ко куче и ви се чини кој знае што е, ако тој всушност вошкар не виден :гомце:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.776
Поени од реакции
9.904
Како што запишав претходно, лошата глума ги издаде актерите во претставата.

Еве, самоцитат:

Или, во превод: http://www.mkd.mk/6680/zabava/shok-9/ -слободно прочитајте. Го задебелив, да боде очи.

Во недостаток на вести од владиниот гарнизон, ќе инсценираме и предлог за брак во живо на вести во Shitel.

Heil Shitel.

Nothing personal... It's just, I'm rather pissed when it comes to lying people on national broadcasting network.
Кога омразата ќе ги помине сите граници.. настанува слепило..ти другар дефинитивно имаш проблем со омраза.. god save you :cuc:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
7.006
Поени од реакции
12.668
Ќе ја цитирам Фиби од пријатели: so lame, tacky and impersonal!!!

Lame
1. A person, thing, or group that is not cool, tending to be unoriginal.

Tacky
1. In bad taste. This usage, as opposed to the physical description, originated in the rural South but has since been adopted for use nationwide and in urban settings.
Impersonal
1.
Lacking personality; not being a person

Член од
22 февруари 2009
Мислења
1.065
Поени од реакции
2.976
Уште еднаш се покажа дека Комити знаат да бидат и романтични,а не само како што најчесто не нарекувате: "клошари,пијаници,наркомани,хулигани"
Ова е второ невообичаено запросување на наш член по она на Слатко

T

Tetro

Гостин
дечко имаш проблем ти дефинитивно. оди прегледајсе дури не ти е во поодмината фаза болеста.
Јас имам еден, а ти можда некој отпојќе.
Темата не е за мене, ниту за тебе. Воздржи се од навреди упатени кон членовите и прочитај правила.
Кога омразата ќе ги помине сите граници.. настанува слепило..ти другар дефинитивно имаш проблем со омраза.. god save you :cuc:
Не бре, нема омраза, само добронамерно упатив на лошо инсценирана сцена, додека рајата стега палци, рејтинг да расте и свадба да се напраи.
--- надополнето: 15 јануари 2012 во 14:43 ---
Не си сериозен нели? Ти уствари сите не тролаш.
Викаш дека не веруваш на запросувањево, а веруваш на најстариот маркетиншки трик од еден вчерашен портал што користи епитети како "Посна Сарма" и "Лепршава"?
Ај среди си ги аргументите.
Александар сам се има запишано sarmetina на друштвена игра, па некој само пренесува надимак. За епитетот на "младата" не би сакал да дискутирам.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.721
Поени од реакции
31.631
Александар сам се има запишано sarmetina на друштвена игра, па некој само пренесува надимак. За епитетот на "младата" не би сакал да дискутирам.
Не ми одговори на прашањето.
Еве ќе ти го преформулирам.
Дали ти ги сметаш информациите од новинари кои користат такви детски и непрофесионални епитети за релевантни? Или прашањево ќе остане реторичко?

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
После сите прочитани коментари јасно ми станува зашто цела македонска нација гледа, а што е уште пострашно, верува дека нешто вистинито се случува во оние реални шоуа Прељубници или Прељубци...како и да се викаат. Нормално нека им е со среќа бракот, ама луѓе дај оладете малку, апла се гледа дека е местена работата...ова беше само обична и добра глума на „актерите“. Браво за Сител ТВ(ова без никаков цинизам, навистина алал да им е) за инвентивноста за привлекување гледачи.
Ако не иде со објективност и професионалност, мора да се бара друго решение...

T

Tetro

Гостин
Не ми одговори на прашањето.
Еве ќе ти го преформулирам.
Дали ти ги сметаш информациите од новинари кои користат такви детски и непрофесионални епитети за релевантни? Или прашањево ќе остане реторичко?

Види кое време ми е напишано мислењето ( http://forum.kajgana.com/goto/post?id=4697182 ), па ќе ти стане јасно дека линкот е само како поткрепа на тоа (моето) мислење.

Можда твоето мислење е порелевантно од моето?

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.721
Поени од реакции
31.631

Види кое време ми е напишано мислењето ( http://forum.kajgana.com/goto/post?id=4697182 ), па ќе ти стане јасно дека линкот е само како поткрепа на тоа (моето) мислење.

Можда твоето мислење е порелевантно од моето?
добро де, само можеше да пишеш дека е реторичко и да се поштедиш од барање слика на 9гег, па дури и линк то твојот претходен пост да ставаш.
моето мослење можда и не е релевантно прибидејќи не се ни замарам дали било исценирано.
а кога ќе размислам подобро, кој би го изглумил своето свршување со цел да ја зголеми гледаноста на една национална телевизија?
by, the by, најди си посилна поткрепа. почни од 5 годишњаците.

Член од
13 август 2010
Мислења
956
Поени од реакции
1.100
Цаци како на Милионер да беше кажа да, па потоа додаде мојот конечен одговор е да, ми падна смешно ова...:D

Член од
5 август 2008
Мислења
558
Поени од реакции
180
Ако не иде со објективност и професионалност, мора да се бара друго решение...
За објективност немам коментар...т.е. се знае, ама за професионалност, професионални си се новинарите, немам никакви забелешки. Еден Латас е со долгогодишно искуство во новинарството, потоа го имаш Драган од магазинот НИЕ (не му го знам презимето), овие младиве се дипломирани новинари. Добри се новинарите.

Nuneee

Nune
Член од
27 декември 2009
Мислења
449
Поени од реакции
29
За објективност немам коментар...т.е. се знае, ама за професионалност, професионални си се новинарите, немам никакви забелешки. Еден Латас е со долгогодишно искуство во новинарството, потоа го имаш Драган од магазинот НИЕ (не му го знам презимето), овие младиве се дипломирани новинари. Добри се новинарите.
Мене некако професионален и објективен новинар ми се едно те исто. Не можам да поднесам едномисленост. Од тоа едномислие се откачивме, не ни чинело. Поради тоа војни избувнуваа по Балканов. За да само се превртат капутите и на сцена ти настапат попрофесионални крвопијци. Ова што ни се случува ни е исто ко во времето на Сталин. Само уште масовни жртви ни фалат...

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
а кога ќе размислам подобро, кој би го изглумил своето свршување со цел да ја зголеми гледаноста на една национална телевизија?
:vozbud:

Не давај идеи на тазе брачни парови

:icon_mrgr::icon_mrgr::icon_mrgr:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom