Ти си откачил тотално бе.Немам што јас да се срамам, таман работа да темелам мислење за некого врз основа на изјавите на Пандев за Мрме или Барди за Милевски, точно НУЛА значење имаат истите за мене.
Крај краева, се знае(ше) зошто Пандев форсира некои изјави и потези.
за успешно водење на федерација потребен е малку и интелектуален капацитет, а таков човек, барем јас, не гледам никаде во државава во овој момент. И за Панчев го зборуваа истото што и за Пандев, па излезе дека е крајно ултра-убер неспособен.
Доколку одиме по логикава што си ја пишал за Мрме-Милевски, тогаш излегува дека и федерацијава е најуспешната до сега.
Пишував и претходно по темиве, Мрме нема никакво фудбалско познавање, ни тактика знае да постави, ни замена да направи. За успесите 99% се заслужни Пандев и супер формата во којашто се наоѓаа останатите во тој момент, секако и можноста преку најслабите од Лигата на нации да се пласираме на ЕП.
Да не се повторувам и тука по сто пати, Боби треба да биде сменет, но не со било кого, а најмалку со некој како Мрме. Ако мене ме прашуваш, јас би го сменил најпрво ради тоа ролката, ЈСП кошулата и сакото за покојници што ги носи.
Само тоа ќе кажам. Па ова најголемиот душман да го прашаш уста нема да отвори за Пандев, Панчев и Мрме.
Ги направи луѓево прости, неспособни. Во две реченици.
Богами ако бараат некој уште поутепан од овие во федерација.
Да знаат тебе да те кандидираат
Јас мислам дека бетер и неможе да одберат.