Со полнети пиперкиЕлегантно пополнети .....оваа кој знае со што е полнета .
Има, бизнис класа, прва класа... Кој не патувал со слон до себе незнае како е!Еве и како што е ред да си дадам јас мислење мислам дека никој не сака да биде толкав дебел и сл. Мислам дека секоја Авиокомпанија треба да има барем 10 седишта наменети за луѓето со прекумерна тежина. а не да и наплаќаат дупли билет.
хаха ме изнасмеа абе друже и рачка да стават ако некој е огромен ке му се прелие салото преку рачката и ти пак ке седиш на полаПошто сум по автобуси секој ден, реално ќе коментирам ЕПТЕН смета кога ќе седне некој дебел до тебе, ама мислам на ептен дебели луѓе.
стварно зафаќа седиште ипол, и немам намера ја поради него да "страдам", и цел пат да седам на пола седиште, ја за мојата карта сум платил исто како тој, и ако автобуската компанија што ме превозува не ги оддели седиштата со 10 сантима растојание и рачка измеѓу, за дебелиот батка да не ми седи на моето седиште, има да се бунам.
И пак ради нив ќе возат два патника помалку и губи авио компанијата на профит. Тоа им е поентата на авиокомпаниите, со цениве моментално профитот им е маргинален коа ке споредиш колку имаат уложено. Башка кај и да е ради овие нискобуџетниве компании ( се бунат желенички и други транспортни компании дека авион е поефтино) ќе почнат данок и на авио гориво да даваат ко што е за останати транспортни возила, и тек тогаш летање ќе стане луксус.Еве и како што е ред да си дадам јас мислење мислам дека никој не сака да биде толкав дебел и сл. Мислам дека секоја Авиокомпанија треба да има барем 10 седишта наменети за луѓето со прекумерна тежина. а не да и наплаќаат дупли билет.
Да бе уште и да го стеснат тој веќе тесен простор за стоење па горе кај што е ниско па уште и тесно да биде не чини поубаво на пола седиште да си седиш отколку во секоја рачка да се маваш. А и убаво рече чнчнм и да стават рачка измеѓу седиштата салото ќе се прелее и пак ќе седиш на пола седиште само знаеш како ќе биде сало луфта сало што е полошо е освен ако ја искористиш луфтата па да си ја ставиш раката тамуПошто сум по автобуси секој ден, реално ќе коментирам ЕПТЕН смета кога ќе седне некој дебел до тебе, ама мислам на ептен дебели луѓе.
стварно зафаќа седиште ипол, и немам намера ја поради него да "страдам", и цел пат да седам на пола седиште, ја за мојата карта сум платил исто како тој, и ако автобуската компанија што ме превозува не ги оддели седиштата со 10 сантима растојание и рачка измеѓу, за дебелиот батка да не ми седи на моето седиште, има да се бунам.
Тоа беше Рајанер и нема ништо од тоа да биде од безбедности причини. Замисли турбуленција или лошо слетување кај ке завржат тие патници што стојат?Минатата година имаше најави дека ќе воведат стоење во авионите, знае некој до кај е предлогот?
Е добро де нема да биде тоа класично сотење, сепак ќе си има посебен дел каде би се стоело со каиши и слични безбедносни мерки.Тоа беше Рајанер и нема ништо од тоа да биде од безбедности причини. Замисли турбуленција или лошо слетување кај ке завржат тие патници што стојат?
Тоа не се седишта, кревети се, можеш да си легнеш, пуста желбаЕ добро де нема да биде тоа класично сотење, сепак ќе си има посебен дел каде би се стоело со каиши и слични безбедносни мерки.
Инаку многу ми е мерак да летам со прва класа, особено на интерконтинентален лет. Која комоција се тие седишта за разлика од сиромаштијава во која обично седиме....
И масажер има и копче да ја викнеш стујардесата, абе ко претседател те гледаат. Ама многу се скапи, упм!Тоа не се седишта, кревети се, можеш да си легнеш, пуста желба