Прв соло концерт на Слаткаристика во Охрид - 23.07.2009

Статус
Затворена за нови мислења.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
[zEUs];2703480 напиша:
Топ датум. Бш тогаш сум на одмор. Можда нема да идем на Бијело Дугме ама затоа ова не пропуштам!
И не знам што ви е проблемот. Озбилно.

Ми се праа овде некој се разбирале нешто од музика (да не набројуем, не заслужуаа :S) а устави не знаа што е музика. Музичар не се прае ако слушаш само еден вид на музика. Мора да слушаш све што е добро, а пак Слаткар не е лош. Бш му са многу добри текстојте. А за тоа најдобар не е најдобар, на РНС и Легијата може да им носи вода. Но тоа е друга приказна.
Важното е ја таму ќе бидем со над 80% малолетничке кој се паља на него. Па и што сакате да има у публика кој се работа за некој настан со ваков жарн на музика. Кој сакате да дојда?

п.с мојата омилена негова песна...
:tv:
Што се палиш бе сине :toe: кажав мое мислење ако не ти се допаѓа можеш да ми кажеш...не пцуј безвезе разбра!!! :nerv:

Член од
27 април 2009
Мислења
2.499
Поени од реакции
3.318
какво одење, не давам 200че за Ваперов
ке слушам од пристаниште :helou:
j/k

pirlo21

којотот
Член од
12 јануари 2008
Мислења
2.052
Поени од реакции
2.055
200 денари? Хехехе се има типов себеси преценето.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
“Ајде сите малолетнички што би направиле се` за Слаткар да кренат рацеееее!“. Ај, нивната ретардираност не ме загрижува толку, ама да си пикнеш два прста и да повратиш беше кога сите коковчиња пред школкана во градски парк кренаа раце и почнаа да вриштат.:uvo:
Чим тоа се дешаваше во парк, во Охрид ќе биде бетер.

Нц, не го поштувам “раперов“, не одам.:toe:

HEATHY

BARCA!
Член од
21 јуни 2009
Мислења
1.231
Поени од реакции
154
Ма у курац не одам ни јас, ама не ми е јасно, 70 посто од виа хејтерите на слаткар се ЗА тони зен... гледав на темата Тони вс Врчак... а тони и слаткар се :sekss::hump: ... шо е па толку тони повеќе од стакларот? врчак оунз

рок-кејт

незгодна ко кратко ќебе!
Член од
22 мај 2007
Мислења
1.024
Поени од реакции
70
се бројат деновите до 23, малолетничките се споулавија, некои на 10 дена пред концертот го запознаа и засакаа, а најпогодена група на граѓани\ки секако се оние од генерацијата '95 '94 '93... Некои од нив дури со лични закани почнаа да ја најавуваат слаткаристичката револуција, и истите тие личности кои ни изјавија дека се разбирале повеќе за музика од мене, пред 2-3 месеци, лично ме поканија да одам на концерт на Фреди од Квин во Белград. Исто така ја демантираа славата на групата кисс, со што си се избрукаја самите себеси, кога ги видоа снимките на јутуб од нивните фулл концерти. Исто така, верните обожавателКИ на слаткар, се или прости , или многу прости, што не сваќаат дека во 80% од неговите ,,песни,, тој всушност го омаловажува женскиот род, а тие сепак ги пеат песните, како текстот да има патриотски мотиви....
За Кајгана од Охрид
Катерина Петреска

Јован

дежурен сеирџија
Член од
16 октомври 2005
Мислења
4.892
Поени од реакции
265
Викате малолетнички ќе има, а... :zlo:
Одааааам... :pos:

Esobar

Македонија над СЕ !
Член од
12 февруари 2008
Мислења
4.895
Поени од реакции
453
Нема да можам да бидам во Охрид тогаш иначе ќе поминев да го ѕирнам братоФ Марче за тие што јадете гомна дека дткал не е човечки ама ај вие си знаете недај Боже деца кога ќе имате ако дткаат и тие дали ќе зборите вака како за Марче :smir:

ilija^veles

Nick Sloter
Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.050
Поени од реакции
41
Како може да речете дека че нема народ?
Во кој кафич и да отиде се преполнува така очекувам дека ќе биде и во охрид. А И токси екипа ќе биде така да ќе има што да се види.:helou:

Sprite

Bayern Fanatic
Член од
23 јули 2007
Мислења
447
Поени од реакции
36
:tapp::tapp::tapp:...аман и овој ли стигна концерт да прави :lud: незнам што е наредно,јас мислам Никола Конзулов да не изненади со еден после одморски концерт :vozbud:
Или пак Коста Бургов да не изненадиТ

Член од
15 јули 2009
Мислења
22
Поени од реакции
5
abe kakov anticki za ovja ni podrum ne bi iznajmil.respekt za Toni Zen samo sto ovoj trebese da si zeme pokvaliteten raper od ovoj ligusov a gi ima stvarno mnogu.:bravo::bravo:

Stre3T Danc@

The definition of #BFABB
Член од
10 април 2009
Мислења
1.690
Поени од реакции
146
abe kakov anticki za ovja ni podrum ne bi iznajmil.respekt za Toni Zen samo sto ovoj trebese da si zeme pokvaliteten raper od ovoj ligusov a gi ima stvarno mnogu.:bravo::bravo:
одам :eek:ftopic:, ама стварно си убеден дека Тони Зен си го земал Слаткар? Што сакаш да кажеш дека соработка е присвојување? Или дека концертов е на Тони Зен? :uvo:

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Нова наградна игра за гратис влезници за концертот на Слаткаристика.

Повеке ТУка

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom