The Wild Boy
љепотан
- Член од
- 26 декември 2017
- Мислења
- 1.572
- Поени од реакции
- 939
Нема да олдоговлекувам многу,ајде да прејдеме на главното.
Сите знаеме дека целосно портокаловиот вод е на Телеком за Фајбер Оптика.
Црниот вод со плави линии е на Телекабел за Фајбер Оптика.
Црниот вод со жолти линии е на Неотел за Фајбер Оптика.
Црниот вод со црвени линии е на Вип за Коаксијален/Оптика.
И Целосно црниот вод е Вип или Телелом ADSL(Или некоја Телефонска линија) за Коаксијален Кабел.
Е сега на сите овие што ги кажав тие линии се обично од страната на кабелот,што впрочем целиот кабел е црн.Но мене ме занима друга работа...Имам на многупати видено еден Црн вод со зелена линија,па се прашувам на чиј оператор му припаѓаИстото и за еден црн со бели линии.Затоа прашувам ако знаете да ми објасните пошто многупати имам видено такви водови,а нит да приметам некој текст на нив да пишува на кој оператор е.Еве и слика од тој црно со зелени линии вод.
Фала однапред!
Сите знаеме дека целосно портокаловиот вод е на Телеком за Фајбер Оптика.
Црниот вод со плави линии е на Телекабел за Фајбер Оптика.
Црниот вод со жолти линии е на Неотел за Фајбер Оптика.
Црниот вод со црвени линии е на Вип за Коаксијален/Оптика.
И Целосно црниот вод е Вип или Телелом ADSL(Или некоја Телефонска линија) за Коаксијален Кабел.
Е сега на сите овие што ги кажав тие линии се обично од страната на кабелот,што впрочем целиот кабел е црн.Но мене ме занима друга работа...Имам на многупати видено еден Црн вод со зелена линија,па се прашувам на чиј оператор му припаѓаИстото и за еден црн со бели линии.Затоа прашувам ако знаете да ми објасните пошто многупати имам видено такви водови,а нит да приметам некој текст на нив да пишува на кој оператор е.Еве и слика од тој црно со зелени линии вод.
Фала однапред!
Последно уредено: