- Член од
- 28 август 2008
- Мислења
- 2.321
- Поени од реакции
- 538
Ne se svesni deka sami se dokaz za toa koj ima omraza a koj nema.Koj e nasilen a koj ne e.....
Опет наопако, ој Омере, око моје! Није до множине болан, него до семантике. „Целокупни сегменти“ е пак оксиморон (искажан во множинска форма). И ево опет, као за тебе: „целокупни сегменти“ е еднакво на „мијатурни џинови“, „црни белини“ и „шеријатски демократии“. Одговор: ниедна од двете реченици не е добро форумулирана.
За моја среќа, и другата страна беше доволно насилна, па тука сум да укажам на опасностите од исламската религија.Ако Исламот беше насилен како што сакаш да го прикажиш евреину еден,исламофобу и исламомрзецу беден, сега со сигурност немаше да пишуваш на форумот, туку ќе почиваше во вечни ловишта.
Pogledni go videoto i toj covek ukazuva na opasnosta.... a ti ukazuvas na "sigurnosta vo sebe" na toa kolku covek moze da ti se doveri. Da si vo sostojba da se razberes samiot sebesi... neprijatel bi postanal sam na svojata sopstvena dusa.За моја среќа, и другата страна беше доволно насилна, па тука сум да укажам на опасностите од исламската религија.
Fizicko nasilstvo > verbalno nasilstvo!Кој e nasilen a koj ne e.....
a ti si go gledal dokumentarecot vo koj se objasnuva kako stignale do tolkavo kralstvo ako ne bi ti predolozil namesto da brckas po wikipedija koj sekoj mozi da ja napise da poglednes nekoj dokumentarecTogas kako gi objasnuvas islamskite potocno Arapskite osvojuvanja?
zboruvame za teorija kako islamot se siri a ne vo praktika sekogas ke postoi nekoj koj ke go pravi sprotivnoto vo slucajov ti ke kazis za nekoj slutan koj se sirel na nasilen plan no nema da kazes za drugite koi toa go pravele na pravilen nacin
Dzandaru kako e pod zemja? Ima li vozduh?a ti si go gledal dokumentarecot vo koj se objasnuva kako stignale do tolkavo kralstvo ako ne bi ti predolozil namesto da brckas po wikipedija koj sekoj mozi da ja napise da poglednes nekoj dokumentarec
prevod ke te zamolamDzandaru kako e pod zemja? Ima li vozduh?
А документарците демек се повалидни од википедија? Нив неможе секој да ги направи нели?a ti si go gledal dokumentarecot vo koj se objasnuva kako stignale do tolkavo kralstvo ako ne bi ti predolozil namesto da brckas po wikipedija koj sekoj mozi da ja napise da poglednes nekoj dokumentarec
Секој документарец е направен за пари. Само за пари и ништо друго. Јас имам одлична тема, ќе собереме добра екипа и опрема нешто, ќе делиме фифти-фифти.А документарците демек се повалидни од википедија? Нив неможе секој да ги направи нели?a ti si go gledal dokumentarecot vo koj se objasnuva kako stignale do tolkavo kralstvo ako ne bi ti predolozil namesto da brckas po wikipedija koj sekoj mozi da ja napise da poglednes nekoj dokumentarec
a wikipedia e sigurno potocno taka?Секој документарец е направен за пари. Само за пари и ништо друго. Јас имам одлична тема, ќе собереме добра екипа и опрема нешто, ќе делиме фифти-фифти.
Не реков дека се` што пишува таму е точно. И ти можеш да си напишеш статија на википедија, и ти можеш да едитираш постоечка статија на википедија. Можеш да си направиш портал и да делиш твои ставови, можеш и книга да напишеш и некој да те чита. Можеш што сакаш да правиш, твое лично право, м`кеј?a wikipedia e sigurno potocno taka?
На Википедија друже, можеш многу лесно и брзо да провериш од каде се земани податоците. А ако има грешки или пропусти, лесно можеш да ги едитираш и да ги поправиш. Тоа е доброто, мислам од тоа подобро не може да биде.a wikipedia e sigurno potocno taka?
koj li go prisilil ovoj svestenik da prifati islam ,, sigurno ima nekoj sto go nateral vo toaa.Eve eden Rimokatolicki Svestenik zboruva kako i toj gledal na Islamot (nekogas):
http://www.youtube.com/watch?v=IjkykUmBZaE
Fin covek.
--- надополнето: Jul 3, 2011 10:17 PM ---
Pogledni go videoto i toj covek ukazuva na opasnosta.... a ti ukazuvas na "sigurnosta vo sebe" na toa kolku covek moze da ti se doveri. Da si vo sostojba da se razberes samiot sebesi... neprijatel bi postanal sam na svojata sopstvena dusa.
Има, како не... тој некој се вика пари.koj li go prisilil ovoj svestenik da prifati islam ,, sigurno ima nekoj sto go nateral vo toaa.