За простување на неговите гревови...господ е малKako pomina vcera na crkva ....ti prostija grevovite?
За простување на неговите гревови...господ е малKako pomina vcera na crkva ....ti prostija grevovite?
Ne ste razbrale nishto toa telemitite....toa e zakonot za 3...„Три искушенија се во едно, и можат да бидат дадени на три начина. Грубиот мора да помине низ оган; финиот нека биде проверен умствено, а возвишено избраните во највисокото. Така имате ѕвезда и ѕвезда, систем и систем; нека едното не го познава добро другото!“ - Книга на Законот
Да, ми ги простија, дури и убиство на неверник, од утре можам да ги убивам пак, па пак ќе ми ги простатKako pomina vcera na crkva ....ti prostija grevovite?
Јас сум атеист кога сум негативен, сум теист кога сакад да бидам позитивен, паганист кога ми се може, сатанист кога сум љут, скиентолог кога сум забеган и тако даље...Prashanje do ateistive......
Ima li ushte ateitsti na forumot za religija?
Ne go biraj pekolot.... ziv ke gorish ....pokaj se....Да, ми ги простија, дури и убиство на неверник, од утре можам да ги убивам пак, па пак ќе ми ги простат
Не може да биде Кетер Хокмах и Бинах или Татко Син и Светата Мајка?
Е ај размисли малце... бараш дефиниција...!?!Моментот кога Атеистот ќе ми рече дека нема Бог,
јас му поставувам прашање, која е дефиницијата на еден Бог?, што мисли кога вели Бог?......
Osho li te nauci da bidesh negativen ateist?Јас сум атеист кога сум негативен, сум теист кога сакад да бидам позитивен, паганист кога ми се може, сатанист кога сум љут, скиентолог кога сум забеган и тако даље...
Да се надополнамЈас сум атеист кога сум негативен, сум теист кога сакад да бидам позитивен, паганист кога ми се може, сатанист кога сум љут, скиентолог кога сум забеган и тако даље...
Razlikata megu mene i tebe znaesh kade e .....jas znam kolku ti ne znaesh...a ti ne znaesh kolku jas znamНе може да биде Кетер Хокмах и Бинах или Татко Син и Светата Мајка?
Каде најде свет дух? Од христијаните се докопа до инфо?
Ти може да си земеш книгите и наместо да си средуваш гревовите свои а и на другите, да си го унапредиш знаењето кое што не го даваш јавно а не го ни поседуваш по се изгледа ниту тајно.
Одам јас во „црква“ И да беше дозволено и ти да присуствуваш ќе заборавеше на „твоето учење“ за 3+9+131 законите
Не туку атеист го асоцирам со негација... итн...Osho li te nauci da bidesh negativen ateist?
Прави што ти е волја и тоа нека биде целиот закон, нелиДа се надополнам
Јас сум овца кога сакам да ме стрижат, и сум лав кога ми се рика...
Ајт позз
Znam ...zatoa i naglasiv...za da te svatat ova ateistiveНе туку атеист го асоцирам со негација... итн...
Де оди расправај се ко мало дете со другите, цел ден не мислам на форумов со тебе да се тегавам кој колку знае.Razlikata megu mene i tebe znaesh kade e .....jas znam kolku ti ne znaesh...a ti ne znaesh kolku jas znam
I ne se prskaj so broevi koi ne gi razbirash...
И на крај вика...Де оди расправај се ко мало дете со другите, цел ден не мислам на форумов со тебе да се тегавам кој колку знае.
Трчкаш од човек на човек и им досадуваш ... Ама живот си избрал...