Атеист
Дежурен Шаман
- Член од
- 2 февруари 2010
- Мислења
- 7.682
- Поени од реакции
- 4.921
Ќути бе ти христијанин еден, оди на хебрејски читај нештонамаш проблем ти, и онака си спиритуален, дури и од будистиве поспиритуален си
Ќути бе ти христијанин еден, оди на хебрејски читај нештонамаш проблем ти, и онака си спиритуален, дури и од будистиве поспиритуален си
Neshto ne mi dade odgovor.... ne si ja naucil dobro 3kata....Ти си паднал на екстерно оценување и правото на испрашување ти е одземено....
без лутиш али мисламк време е да смениш никЌути бе ти христијанин еден, оди на хебрејски читај нешто
Без љутиш, треба да си ја смениш дефиницијата за атеист.без лутиш али мисламк време е да смениш ник
Прашај го него, од кај знам јас. По дефиниција се знае што е.Neshto ne mi dade odgovor.... ne si ja naucil dobro 3kata....
I Buda ne- veruval vo bog...... ateist e ili ne?
I Marks dal cel kapital defenicii, pa se pokazaa utopijaБез љутиш, треба да си ја смениш дефиницијата за атеист.
Прашај го него, од кај знам јас. По дефиниција се знае што е.
Каква утопија бе синко, капиталот функционира и ден денес, да те чуе Шаровска ќе ти го земе индексот.I Marks dal cel kapital defenicii, pa se pokazaa utopija
која дефиниција ? од многутеБез љутиш, треба да си ја смениш дефиницијата за атеист.
Komunizmot propadna, kako shto go zamisluvashe Marks, a kapitalot ioshte funkcionira vo kapitalistickite zemji (mada i tamu ne im odi bash dobro)Каква утопија бе синко, капиталот функционира и ден денес, да те чуе Шаровска ќе ти го земе индексот.
Eve edna koja ja nema vo wiki...Без љутиш, треба да си ја смениш дефиницијата за атеист.
Кој Комунизам пропаднал бе синко? Комунизам не постоел досега како уредување. Социјализмот (кој си го затекнал како малолетен) благе везе нема со комунизам. Камо да го слушаа Маркс што рекол овие бившиве социјалистичи земји. Седи синко да си повториш политичка економија. Кец.Komunizmot propadna, kako shto go zamisluvashe Marks, a kapitalot ioshte funkcionira vo kapitalistickite zemji (mada i tamu ne im odi bash dobro)
Taka i vie ateistite ke propadnite....prashaj gi maite shto ke se sluci 2012.....site religiozni
A Sharovska da ti kazam pravo si go cekashe Marks da se ozeni... momicka beshe
--- надополнето: 25 јуни 2012 во 15:52 ---
.
А кој тоа атеист ти рекол дека верува?која дефиниција ? од многуте
знаеш ли дека членовите на атеистичките здруженија не веруваат во души, реинкарнации и сл . спиритуални ствари ?
ти и многу други на форумов..
А кој тоа атеист ти рекол дека верува?
Ај цитирај каде јас тоа сум го рекол.ти и многу други на форумов.
Ќе биде интересно,предосечам.Ај цитирај каде јас тоа сум го рекол.
Ushte eden vernik....veruva vo utopija, idno nesvrsheno vreme.Комунизам ќе има...за едно 1000 години.
Гледам ..... само едно, дека појма немаш и не сум Ateist туку Атеист (ако веќе ме назначуваш со @)Ushte eden vernik....veruva vo utopija, idno nesvrsheno vreme.
I jas veruvam vo rajot, i toa ne posle 1 000, nego posle 100
@ Ateist, gledash li deka toa ateistite ste po vernici od nas.