А од каде ги знаеш ти информациите, мене човек кој работи во Велешката полиција ми кажа сосем друго не бил затвореник човекот.. и како гледаш невини кога кај нив е најдена рамката од пушката и чаурите, да не им ги подметнале и тие ?на 4ти Ноември ќе помине една година од кога ги притворија
Уште тогаш случајов беше сомнителен...заштитениот сведок е затвореник кој ветено му беше преместување во друг затвор ако сведочи.....
Хмм од каде знам...А од каде ги знаеш ти информациите, мене човек кој работи во Велешката полиција ми кажа сосем друго не бил затвореник човекот.. и како гледаш невини кога кај нив е најдена рамката од пушката и чаурите, да не им ги подметнале и тие ?
Малку е да најдеш чаури и рамка од пушката и тоа значи дека се невини ?Хмм од каде знам...
Сигурно тврдам за тоа дека е затвореник на тој "заштитен" сведок сите му го знаат идентитетот се знае кој човек е:smir: а за останатото....ова е големо злосторство или се осудува на доживотно или добиваат ослободителна пресуда а не вака и како може двајцата по исто години да се осудени? логички би било едниот повеќе едниот помалкуосвен рамката од пушката,полиграфот и затвореникот заштитен сведок други докази нема....сомнителна е работата
За вакво злосторство малку е според мене јас верувам дека е подметнато нешто од кого и како тоа незнам.дај Боже се да излезе на виделина.Малку е да најдеш чаури и рамка од пушката и тоа значи дека се невини ?
да и парите им биле подметнати на сметката така?За вакво злосторство малку е според мене јас верувам дека е подметнато нешто од кого и како тоа незнам.дај Боже се да излезе на виделина.
ние можеме само да нагаѓаме,а и да е подметнато,виделина не барај во идризово...За вакво злосторство малку е според мене јас верувам дека е подметнато нешто од кого и како тоа незнам.дај Боже се да излезе на виделина.
Во други држави не се зема, кај нас за овој случај беше земен како доказ :pop: само кај нас го има оваА полиграф се зема ли во постапката како доказ?