Почина Heath Ledger

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Одличен глумец беше, нека му е лесна земја.

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
107
Трагедија, голема.
Го знаев по филмовите Casanova, Brothers Grimm и 10 things I hate about you. Навистина го поштував.
Rest in peace.:icon_frow

joki

Погана Паганка
Член од
1 февруари 2006
Мислења
1.054
Поени од реакции
16
Љеље Нееееееееееееееееееееееееееееееееее!
Таванот ми падна сабајлево кога прочитав. Толку прекрасно и талентирано пиле бе. "Casanova" ми е дефинитивно еден од омилените филмчиња евр. :(
Лесна му земја и слава му.
Има шпекулации дека е убиен. Кој кренал рака на него....у пенис :(

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Вчера дознав и уште ме држи шокот..си легнав со цел да се убедам дека ке се разбудам и сето ова нема да биде вистина..каков глумец..каков карактер..а толку млад..едноставно да не ти се верува..ке го памтам највеќе по филмовите казанова и 10те нешта кои ги мразам кај тебе..почивај во мир..не заслужи да умреш рано ти беше..:cry::cry::cry::cry:

Член од
29 ноември 2007
Мислења
1.149
Поени од реакции
38
Леле не ми се верува.Кога прочитев тука си помислив дај боже да не е тој глумец.И испадна баш тој.Одма отворив cnn да проверам подетално.Трагедија.Почивај во мир Heath!

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Додека не ја отворив темава цело време мислев Josh Hartnet дека починал,незнам зошто ги имав помешано, кога Heath стварно ми имаше останато во сеќавање со филмовите негови :( Кога ја отворив темава дупло жал ми падна :(

Ј

јовица11

Гостин
pomina cel den i seuste sum vo sok,ne mi se veruva,sekogas nasmean i pozitiven,zalno navistina

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.712
Поени од реакции
13.404
A sad day... Ептен го поштував детево. Веста многу ме потресе :(:(:( Зошто си замина Казанова??????

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Каков актер, прекрасен. Ме освои уште на времето со `10 нешта што ги мразам кај тебе`. Многу го сакав. Стварно. Беше многу харизматичен, имаше некоја многу мила ѕвезда. Еден од ретките млади глумци од Холивуд што беше ПОВЕЌЕ од убаво лице (тело). Талентиран, исклучителен. Голема загуба. Премногу ми е жал, премногу.

Нека почива во мир и нека му е вечна славата. Заслужи.

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Ку*ац, како почна годинава да и се плукнам! Еб*те почетокот!

Нека почива во мир...

Маца_мк

♫♥good girl gone bad♥♫
Член од
13 февруари 2007
Мислења
6.421
Поени од реакции
464
и ја цел ден мешав дека умрел Џош Хартнет,незнам зашто..како и да е,навистина ми е жал.мислам дека годинава не тргна на арно,се само млади луѓе умираат
R.I.P. Heath Ledger

AnaMercury

Love is only a feeling...
Член од
30 декември 2007
Мислења
1.097
Поени од реакции
190
ц ц ц....не ми се веруваше кога ми кажаа...и уште не можам да верувам...навистина голема трагедија, одличен глумец да замине на 28години и да остави 2годишна ќерка...ужас...навистина лош почеток на годината...:place:многу ми е жал, rest in peace Heath...!

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
Штета... Нека почива во мир...:(

Kajgana Shop

На врв Bottom