нека помине недела дена и нека се збори
А после недела дена демек ќе чини? Дај ова елаборирај го.Вие,сите .....Жената е почината .... Барем имајте акал дека не чини .... Лоша,нелоша,нека помине недела дена и нека се збори,и јас сум со вас за некои нејзини работи шо праела.Сега жената замина,гадно е и против вакво нешто да пљукам против некој што само што е закопан.Нека помине процес на тишина и неутралност,па идете после со офанзива.Се надевам Анон и др членови разбирате.Не се понижувајте
јас знам дека и на два пати има одбиено да даде нејзин придонес во хуманитарни акции (не мора финансиски) ама ајде си реков да не коментирам, срцепарателен народ многуА после недела дена демек ќе чини? Дај ова елаборирај го.
Нели е поискрено некој кога ќе напише нешто негативно, еве како ова со децава (од што ми се згади, а не го знаев), отколку некое патетично РИП есма со јутјуб линкче? Јас се сеќавам дека со мажот и, Стево Теодосиевски посвојуваа многу деца, ама и мене ми е останато дека последниве години се избламира во политика и баш нејзините роми ја критикуваа.
Кој шизо си ти човече. Нејќам ни да замислам кој седи позади Спонџ Боб.Добро бе како не ви е срам и човек кога ќе почине вие уште мешате политика и на нечија смрт сеир си терате. Срам да ви е!
Сабајле кога прочитав на Интернет дека починала мислам дека се потресов. Обично кога ќе слушнам дека починала некоја позната личност тоа го доживувам како нешто нормално, па и сеедно, но кога слушнав за Есма навистина се растревожив. За малку и солзи ќе ми надојдеа.
Она беше и ќе остане вистинска ѕвезда и еден вистински уметник и хуман човек. Нека почива во мир
Така е.По темава може да се види колку ние Македонците сме расипан народ. Криво ни е за другите и јадеме гомна, а самите не се погледнуваме да видиме дека сме дно дна. Со ваков менталитет никогаш нема да мрднеме од тапкање во место, не ни е никој крив сами сме си криви.