Вилинско коњче It is my party :)) Член од 31 декември 2009 Мислења 550 Поени од реакции 62 10 март 2010 #31 Повкусно е похован кашкавал (со помфритче), но кога мезам со салата (егејска или шопска) повеќе ми оди парче сирење на жар
Повкусно е похован кашкавал (со помфритче), но кога мезам со салата (егејска или шопска) повеќе ми оди парче сирење на жар
penkaloto ...... Член од 17 април 2010 Мислења 412 Поени од реакции 269 8 јуни 2010 #32 Сирењето на жар, според мене има подобар вкус и е далеку понемрсно од похованиот кашкавал, нормално во комбинација со црно вино!
Сирењето на жар, според мене има подобар вкус и е далеку понемрсно од похованиот кашкавал, нормално во комбинација со црно вино!
Psyside Nocturnal Член од 30 јануари 2009 Мислења 18.744 Поени од реакции 18.494 8 јуни 2010 #33 Двете? ГИФ! ПЛЗ!
@cool@ Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική Член од 2 јуни 2007 Мислења 23.601 Поени од реакции 27.114 2 август 2011 #34 pohovan kashkaval -daaaaaaaaaa a sirenje samo vo mikro so maslinovo maslo i origano
Violent Femme I am as lovely as a dream in stone.. Член од 27 мај 2011 Мислења 725 Поени од реакции 525 3 август 2011 #36 похован кашкавал мхмхмх баш си праев вчера
Windfucker Телемит, Темплар, Масон, Сциентолог во целибат Член од 30 април 2010 Мислења 8.459 Поени од реакции 15.326 3 август 2011 #37 Готово пометнав......во последно време во рестораниве само тоа нарачувам, поховани зденки, сирење, тиквици, црни домати...уф уф...
Готово пометнав......во последно време во рестораниве само тоа нарачувам, поховани зденки, сирење, тиквици, црни домати...уф уф...
Беркут Член од 12 април 2010 Мислења 10.061 Поени од реакции 15.032 3 август 2011 #38 двете......сеа ми се пријаде.....у пм........ч'ом че јам па че д'ом
Delinda Член од 8 октомври 2009 Мислења 821 Поени од реакции 301 3 август 2011 #39 од кога немам јадено ни тоа ни тоа...ама и двете ги сакам
Cannabinoid Cannabinologist, MMD Член од 18 јануари 2008 Мислења 597 Поени од реакции 466 5 август 2011 #40 И двете ги јадам, но дефинитивно повкусно ми е сирењето во фолија/кора (па во фурна).
Nemanjici Член од 17 јули 2008 Мислења 1.560 Поени од реакции 1.019 6 август 2011 #41 Сирење на жар дефинитивно исто многу добро го бива за поховање и младото сирење !!!
Рудници и ООЗТ Рудници и железарница - Скопје Член од 9 декември 2009 Мислења 12.181 Поени од реакции 18.258 6 август 2011 #42 Двете!Фала ви многу,ми потекоа лиги...
Николина Teacher Член од 14 август 2010 Мислења 5.509 Поени од реакции 5.821 6 август 2011 #43 похован кашкавал
karlovic имам срце ама имам и фрижидер Член од 5 ноември 2010 Мислења 616 Поени од реакции 161 6 август 2011 #44 ко ќе слушнам скара нешто ова она морници ме лазат....срење даа
Sungerot Bob Живеј го животот Член од 7 август 2012 Мислења 32.391 Поени од реакции 36.508 10 февруари 2014 #45 И двете... посебно похованиот кашкавал со мајонез, а сирењето на жар со кечап