Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Имам кредит, пробав, и пак нејке. Пред да го апдејтувам, кога го уклучив за прв пат на ПЦ, сам ги напрае сите работи, за ММС, интернет итн. а после тоа кога го апдејтував, ништо од тоа.

pojdi na stranata na sony ericsson i tamu najdi support. ke go napisis brojot i ke ti ispratat podesuvanja

Абе да му се сневиди, НЕАМ ПОЈМА како да го отворам задното капаче за да ставам мемориска картичка никако неможам да го отворам знае ли некој како се отвара или пак на која страна и кое делче се отвара за батеријата. Се работи за Sony Ericson S312 или еве слика:

se-s312-2.jpg

Кое делче од задната стран се отвара и на каде како јас незнам искрено неам појма се утепав страв ми е да не го скршам :)

Абе да му се сневиди, НЕАМ ПОЈМА како да го отворам задното капаче за да ставам мемориска картичка никако неможам да го отворам знае ли некој како се отвара или пак на која страна и кое делче се отвара за батеријата. Се работи за Sony Ericson S312 или еве слика:

se-s312-2.jpg

Кое делче од задната стран се отвара и на каде како јас незнам искрено неам појма се утепав страв ми е да не го скршам :)

Друже не знаеш како се отвара капачето за батеријата ли?

Да да. Тоа ми треба неам појма :) КАКО ?

Абе кај што ти е камерата, над неа имаш ко жлебче (на самиот раб е).
Повлечи го накај тебе, не многу силно и ќе го отвараш накај страните, ваљда ќе се снајдеш.

И кажи ми дали успеа :)

Сакам да купам Sony Ericsson K770i, го има во ONE, за 7990 ден. (само телефон), но нема информација дали е кодиран.
Ме интересира дали некој има искуство со овој телефон, односно дали го бива или не?
И каде можам да го набавам, освен во ONE?

Сакам да купам Sony Ericsson K770i, го има во ONE, за 7990 ден. (само телефон), но нема информација дали е кодиран.
Ме интересира дали некој има искуство со овој телефон, односно дали го бива или не?
И каде можам да го набавам, освен во ONE?

Не зезај ќе дадеш 8000 ден. за овој модел :vozbud: ?

Што е разликата меѓу Nokia N82 црн и сребрен и дали воопшто ја има?:smir:

Да. Едниот е црн а другиот е сребрен. Знам тешко е да познае али ако не знаеш, пишува на конфигурацијата.

Да.
Едниот е сребрен.
Едниот е црн.
Тоа многу влијае врз разговорите и праќањето смс, така да внимавај што ќе одбереш.

на некој форуми читав дека сребрениот се лупел, додека црниот не.... но еве јас имам црн и позади кај што е камерата (околу камерата, блицот) излупено е малко т.е. ко излижено иде некак ....

на некој форуми читав дека сребрениот се лупел, додека црниот не.... но еве јас имам црн и позади кај што е камерата (околу камерата, блицот) излупено е малко т.е. ко излижено иде некак ....
Абе ок е ама зборо ми беше да не е како шо е со Н95ката, сребренио да има 120Мб меморија а црнио 8Гб за тва питах и за тај да нема такво нешто оти лагам такоф да зимам (струмички FTW:haha:)

Ајт да прашам и јас...сакам да ставам кредит од пост-пејд на при-пејд (за ВИП се работи)
Како иде таа процедура,што треба да пишам за да пратам кредит ???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom