Потребна ви е помош околу мобилни? Пишете тука!

Е

експерт

Гостин
Имам кредит, пробав, и пак нејке. Пред да го апдејтувам, кога го уклучив за прв пат на ПЦ, сам ги напрае сите работи, за ММС, интернет итн. а после тоа кога го апдејтував, ништо од тоа.
pojdi na stranata na sony ericsson i tamu najdi support. ke go napisis brojot i ke ti ispratat podesuvanja

Xfire

fino alla fine
Член од
9 август 2008
Мислења
7.341
Поени од реакции
2.235
Абе да му се сневиди, НЕАМ ПОЈМА како да го отворам задното капаче за да ставам мемориска картичка никако неможам да го отворам знае ли некој како се отвара или пак на која страна и кое делче се отвара за батеријата. Се работи за Sony Ericson S312 или еве слика:

Кое делче од задната стран се отвара и на каде како јас незнам искрено неам појма се утепав страв ми е да не го скршам :)

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Абе да му се сневиди, НЕАМ ПОЈМА како да го отворам задното капаче за да ставам мемориска картичка никако неможам да го отворам знае ли некој како се отвара или пак на која страна и кое делче се отвара за батеријата. Се работи за Sony Ericson S312 или еве слика:

Кое делче од задната стран се отвара и на каде како јас незнам искрено неам појма се утепав страв ми е да не го скршам :)
Друже не знаеш како се отвара капачето за батеријата ли?

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.395
Поени од реакции
16.622
Да да. Тоа ми треба неам појма :) КАКО ?
Абе кај што ти е камерата, над неа имаш ко жлебче (на самиот раб е).
Повлечи го накај тебе, не многу силно и ќе го отвараш накај страните, ваљда ќе се снајдеш.

И кажи ми дали успеа :)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Сакам да купам Sony Ericsson K770i, го има во ONE, за 7990 ден. (само телефон), но нема информација дали е кодиран.
Ме интересира дали некој има искуство со овој телефон, односно дали го бива или не?
И каде можам да го набавам, освен во ONE?

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Сакам да купам Sony Ericsson K770i, го има во ONE, за 7990 ден. (само телефон), но нема информација дали е кодиран.
Ме интересира дали некој има искуство со овој телефон, односно дали го бива или не?
И каде можам да го набавам, освен во ONE?
Не зезај ќе дадеш 8000 ден. за овој модел :vozbud: ?

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
Што е разликата меѓу Nokia N82 црн и сребрен и дали воопшто ја има?:smir:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Да. Едниот е црн а другиот е сребрен. Знам тешко е да познае али ако не знаеш, пишува на конфигурацијата.

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
Да.
Едниот е сребрен.
Едниот е црн.
Тоа многу влијае врз разговорите и праќањето смс, така да внимавај што ќе одбереш.

Janev

2.856
Поени од реакции
58
на некој форуми читав дека сребрениот се лупел, додека црниот не.... но еве јас имам црн и позади кај што е камерата (околу камерата, блицот) излупено е малко т.е. ко излижено иде некак ....

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
на некој форуми читав дека сребрениот се лупел, додека црниот не.... но еве јас имам црн и позади кај што е камерата (околу камерата, блицот) излупено е малко т.е. ко излижено иде некак ....
Абе ок е ама зборо ми беше да не е како шо е со Н95ката, сребренио да има 120Мб меморија а црнио 8Гб за тва питах и за тај да нема такво нешто оти лагам такоф да зимам (струмички FTW:haha:)

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ајт да прашам и јас...сакам да ставам кредит од пост-пејд на при-пејд (за ВИП се работи)
Како иде таа процедура,што треба да пишам за да пратам кредит ???

Kajgana Shop

На врв Bottom