За што треба?сервис за ХУАВЕИ телефони во Скопје?
не знам како да објаснам, одеднаш почна да заебава, кога разговарам почна да не можам да го изгасам и се појавува лента на екранотЗа што треба?
Mislish, koga zboruvash ne mozhish da go prekinish razgovorot!не знам како да објаснам, одеднаш почна да заебава, кога разговарам почна да не можам да го изгасам и се појавува лента на екранот
мислам дека би требало да го видиш, па да ми кажеш што му е или плаче за нов
Поздрав
Ако ти има паѓано телефонот, можно е флет кабелот да е изместен од конекторот, па затоа да не фаќа тачот. Можно е и proximity сензорот да е сјебан.не знам како да објаснам, одеднаш почна да заебава, кога разговарам почна да не можам да го изгасам и се појавува лента на екранот
мислам дека би требало да го видиш, па да ми кажеш што му е или плаче за нов
Поздрав
Кофа вода фрлиЗдраво на сите, сакам да ве замолам за совет... Имам проблеми со комшиите и сакам да им направам проблем со интернетот. Од скоро имам проблеми со здравјето и човечки ги замолив да имаат разбирање, барем после 22.00 часот. Но ништо од тоа. Ќе прикачам тука слики и прашањето ми е дали има начин без да се посомневаат да направам нешто со каблите(пр. да испрскам вода со спреј-шише или друга хемикалија). Доколку нема таков начин, предложете и нешто др. Поздрав до сите
Дајте предлог телефон до 15К?
BEz 5G?Samsung Galaxy A33 5G
phones.mkSamsung Galaxy A53 5G
phones.mkXiaomi Redmi Note 13 5G
phones.mkMotorola Edge 30 Neo
phones.mk