Пост на кој сте се изнасмеале

Види манџата ѕирни ја и не треси зелени

Поарно манџа да земев да напрам од колку со тебе да трошам 15 минути глупа дискусија,барем евтината струја ќе ја искористев

Па глупа кога ти учествуваш, каква да биде

Ама како сега вака, може ли :pos: :pos: :pos:

Ама како сега вака, може ли :pos: :pos: :pos:
Леле не си свесен колку се воздржам од вакви дискусии, вервај ако се спуштам на нивно ниво дека ќе плачат по модератори, веч виџено е.
Инаку ќе го спаковам за две секунди ганерот :)

Леле не си свесен колку се воздржам од вакви дискусии, вервај ако се спуштам на нивно ниво дека ќе плачат по модератори, веч виџено е.
Инаку ќе го спаковам за две секунди ганерот :)
Нема више, please don't kill me

Sent from my SM-J320FN using Tapatalk

Ние не сме нечија продолжена рака. Ние сме националисти - патриоти создадени од народот и се бориме за социјална правда.

И Ти ќе гласаш за Левица.

Lol.

Сексав една шпанјолка пред 5-6 месеци
И побара ПЦР тест пред да ја сексаш?:cautious:
Пошто било пред 5-6 месеци.
Не, строго и го ПРЦнав без тест.
giphy__3__1578491001.gif

Цела тема Премиер Лига почнувајќи од тука, постов дека Мурињо уште на полувреме ќе го изеде па се до....до крај :D

Пенал за Јунајтед, црвен против Јунајтед, уверливо водство на Спарс на полувреме, 1-6 победа на крај проследено со мечот Вила-Ливерпул потоа што заврши....ај да не ви уништувам искуство, читајте си :D

Ивица искина

Конечно се решив да дадам отказ после неколку месеци тапкање во место, најдов нова работа што нема никаква врска со сметководство, почнав академија за full stack development, се запишав на теретана за прв пат во животот, девојка ми си купи стан пред некој месец...

Како личност што не обожава промени, премногу ми се случија во последниов период. Се надевам ќе биде за убаво. :D

...само Јунајтед останаа срање :(
Се омажи и овој.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom