Последен гледан филм

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
18 март 2007
Мислења
570
Поени од реакции
78
Освен Hannibal Rising, сите со Ханибал ми се одлични...

Инаку, вчера го гледав СИН СОМОТ (Blue Velvet). :smir: Great.

Член од
25 октомври 2007
Мислења
1.583
Поени од реакции
89

Road House (1989)
Патрик Свејзи е факултетски образован кунг-фу експерт што исфрла пијаници од прљави кафани на Југот:icon_bigg Добро издефиниран, со јака кошуљица и бујна фризура, како најпознат избацивач оди од кафана до кафана и од криминални дупки од нив прави познати места. За добра забава и многу смеење мора да го гледате филмов 5/10

Escape from New York (1981)
Во не-толку далечната иднина сите психопати се затворени во Њу Јорк и таму паѓа председателскиот авион. Кога државата е во опасност, го праќаат Змијата Плискин да реши ситуација. Исто мора да се спомене Исак Хејз како војводата од Менхетен :icon_bigg Многу подобар од двојката што го утепаа од давање по телевизииве 7/10

Batoru rowaiaru (2000)
Куп непослушни средношколци се пратени како телевизиски проект реалити шоу на пуст остров. Таму за одреден период време треба да се убиваат и еден на крај да остане. Овој филм го преработи усраниот Холивуд со усраниот филм The Condemned (2007) Инаку, овој е одличен Јапонски акција/хорор со доста крвави моменти 8/10.

оптимиСКА

..heart shaped box..
Член од
24 април 2008
Мислења
57
Поени од реакции
4
american pie 4.......по стоти пат...ама интересен за со другарки, иако го глеадвме 3 пат хаха

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
Fool's Gold
Добар филм е мене ми се допадна.

Член од
15 јануари 2008
Мислења
116
Поени од реакции
1
K-PAX , filmov e zakon , odlicna prikazna i odlicna gluma od strana na Kevin Spacey .

Црвено

Am I pissin' u off-fa-fa?
Член од
12 септември 2007
Мислења
1.227
Поени од реакции
81
вчера го гледав "Sex and The City: The Movie" многу го збореа, па сакав да видам каков е :)

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.731
Поени од реакции
11.602

Аматерски филм.
оцена: 5/10

Статус
Затворена за нови мислења.