Порнич со учителка од Прилеп

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
25 октомври 2011
Мислења
663
Поени од реакции
719
Кој ќе нема да му прати линк по пп ќе му ставам лајк на 100 мислења!
Ај сеа да стајш лајк на сите на форумот освен на тој што ми го прати линкот.Ќе ти пишам пп кој ми прати да не му ставјаш лајк.
Вклучувајки ме и мене.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Meeeeeeeeeeee 2222222222 ! :P:LOL:
Ако не ми пратите и мене љинкче по ПП има да го правим ХАВУЗ по Скопље ............... :mad::mad:

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.410
Поени од реакции
16.664
А има ли уопште некој клипче или само на памет си зборите? :D

Член од
25 јули 2009
Мислења
229
Поени од реакции
170
кога ја видов темава одма помислив на една професорка во средно што ми предаваше ама не е таа damn it
и ако може линк по пп :)

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Сите вие кои баравте линк по ПП дали добивте бе??

Ако да тогаш пратете и кај мене :D

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Ај и ја да не останам покусо, шернете го и кај мене... :ROFLMAO:

Samurai Jack

Penspinner
Член од
15 април 2012
Мислења
3.659
Поени од реакции
8.660
Кај објавив пост на темава кај се запустив, милион и едно известување ќе ми стаса сеа во рок од 2 минути...:unsure:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.756
Поени од реакции
8.784
Одма да се избрка од работа и пошто ние сме христијанска земја, да се водиме по зборовите на Апостол Павле од новиот завет каде се вели,, На жена не и дозволувам да поучува...,, значи сите жени да се избркаат од работа, тоа учителки, наставнички, професорки, ма сите дома и ќе има работа за нас мужите (мажјаците) и после они нема да се курчат, и ќе има наталитет и ќе опстанеме иначе умираме колку се раѓаат толку се абортираат ова е срам за народ кој се декларира како православно христијански! Ако не биде вака онда ќе не нема и стапот ќе го јадат тие потомците ко сеа што го јадеме ние поради срамотата на нашите предци кои уште уживаат привилегии од тој социјализам!

Ова е секуларна земја, а не христијанска, и не секој се изјаснува како христијанин.
Едноставно, имаш ти проблем со жените. Ама те разбирам.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom