BloodyJesus
патенирана чепкалка
- Член од
- 15 февруари 2012
- Мислења
- 1.206
- Поени од реакции
- 1.240
Кој ќе нема да му прати линк по пп ќе му ставам лајк на 100 мислења!Кој прати линк по пп на 20 мислења му ставам лајк.
Кој ќе нема да му прати линк по пп ќе му ставам лајк на 100 мислења!Кој прати линк по пп на 20 мислења му ставам лајк.
Ја ќе го фалам по маало дека е најголем фраер !!Кој прати линк по пп на 20 мислења му ставам лајк.
Ај сеа да стајш лајк на сите на форумот освен на тој што ми го прати линкот.Ќе ти пишам пп кој ми прати да не му ставјаш лајк.Кој ќе нема да му прати линк по пп ќе му ставам лајк на 100 мислења!
Ја имам и бенѕин и плин !!! Ќе го горам бе еј !!Meeeeeeeeeeee 2222222222 !
Ако не ми пратите и мене љинкче по ПП има да го правим ХАВУЗ по Скопље ...............
За инат ќе ти пратим. 100% ќе го погледнеш.А бе грда е оваа, ја нејкам линк по пп.
Одма да се избрка од работа и пошто ние сме христијанска земја, да се водиме по зборовите на Апостол Павле од новиот завет каде се вели,, На жена не и дозволувам да поучува...,, значи сите жени да се избркаат од работа, тоа учителки, наставнички, професорки, ма сите дома и ќе има работа за нас мужите (мажјаците) и после они нема да се курчат, и ќе има наталитет и ќе опстанеме иначе умираме колку се раѓаат толку се абортираат ова е срам за народ кој се декларира како православно христијански! Ако не биде вака онда ќе не нема и стапот ќе го јадат тие потомците ко сеа што го јадеме ние поради срамотата на нашите предци кои уште уживаат привилегии од тој социјализам!