- Член од
- 24 септември 2023
- Мислења
- 1.100
- Поени од реакции
- 1.658
Solidni uplati xDCela sezona koga i da gi igram Baksi me dupat vo zdrav mozok.
So 20 razlika vodea na poluvreme.
Sea zemam kletva uste ednas vo zivot ne stavam pari na ovie ligushi
Прегледај го приврзокот 410551
I stramota i grevota e...sho se veli jas da sum vraboten tamu od dzeb bi ti go isplatil livceto...Duri i po tie nekoi nivni stari pravila deka vo slucaj na povejke strelci najdobar e toj sho prv dosol do taa brojka,ti si dobiten...I sekoj sho bi gi tuzel na sud bi gi dobil,pa posle tie neka si se tuzat so UEFA,sho menuva pravila na sred prvenstvo...A Ako go imase Olmo ke te isplatea? StramotaИм се јавив, ама ми дадоа некое шугаво објаснување кое не поминува кај мене. Им бев доста лојален, "матична" ми беа али не постојат веќе за мене. Смешна е сумата, срамота е.
Najpravilna postapka sto se pravi na site bukmejkeri e da ti ja podelat uplatata so brojot na izednaceni igraci i pomnozat so kvotata.Тикетот уствари не е промашен али ај нека им биде. За илјадарче се праат. Жими пенисов што ќе стапнам више кај нив. Фецеси смрдливи. Дабогда да пропаднат.
Прегледај го приврзокот 423957
Абе нема да те збогатат тие 1200 ден ама за инает оди до крај племе и семе да им се сотре..Тикетот уствари не е промашен али ај нека им биде. За илјадарче се праат. Жими пенисов што ќе стапнам више кај нив. Фецеси смрдливи. Дабогда да пропаднат.
Прегледај го приврзокот 423957
Гакпо.A spored niv koj e najdobar strelec? Koi tiketi so najdobar strelec gi isplajkaat kako dobitni?
Da mi e da znaam samo na koja osnova go priznavaat Gakpo? Ili najmalce uplata imalo na nego( jas sakav posle grupite da go pisam Gakpo,13 imase koef,ama ne go pisav) Ili tie najpametni se pa golot protiv turcija nego mu go imaat pisano... Ova sportlife e kladilnicata ili...?Гакпо.