Поплаки

Член од
24 септември 2023
Мислења
1.100
Поени од реакции
1.658
Cela sezona koga i da gi igram Baksi me dupat vo zdrav mozok.
So 20 razlika vodea na poluvreme.
Sea zemam kletva uste ednas vo zivot ne stavam pari na ovie ligushi
IMG_20240322_212552.png

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Тикетот уствари не е промашен али ај нека им биде. За илјадарче се праат. Жими пенисов што ќе стапнам више кај нив. Фецеси смрдливи. Дабогда да пропаднат.

1721124348681.png

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.376
Поени од реакции
325
Po toa sto go kazaUEFA tiketot e dobiten,i sekoj sho uplatil na bilo koj od 6 te igraci treba da e dobiten.Neli oficijalen izvor e uefa.com,a po nego ima 6 najdobri strelci...nemoze sekoj da si gi tolkuva pravilata kako mu odgovara nego

Член од
14 април 2012
Мислења
32.547
Поени од реакции
66.136
Ja би се бунел за ова погоре.

Cthulhu^

your neighbourhood weirdo
Член од
17 јули 2006
Мислења
1.505
Поени од реакции
2.180
Им се јавив, ама ми дадоа некое шугаво објаснување кое не поминува кај мене. Им бев доста лојален, "матична" ми беа али не постојат веќе за мене. Смешна е сумата, срамота е.

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.376
Поени од реакции
325
Им се јавив, ама ми дадоа некое шугаво објаснување кое не поминува кај мене. Им бев доста лојален, "матична" ми беа али не постојат веќе за мене. Смешна е сумата, срамота е.
I stramota i grevota e...sho se veli jas da sum vraboten tamu od dzeb bi ti go isplatil livceto...Duri i po tie nekoi nivni stari pravila deka vo slucaj na povejke strelci najdobar e toj sho prv dosol do taa brojka,ti si dobiten...I sekoj sho bi gi tuzel na sud bi gi dobil,pa posle tie neka si se tuzat so UEFA,sho menuva pravila na sred prvenstvo...A Ako go imase Olmo ke te isplatea? Stramota

Член од
16 јули 2013
Мислења
3.879
Поени од реакции
4.409
Тикетот уствари не е промашен али ај нека им биде. За илјадарче се праат. Жими пенисов што ќе стапнам више кај нив. Фецеси смрдливи. Дабогда да пропаднат.

Прегледај го приврзокот 423957
Najpravilna postapka sto se pravi na site bukmejkeri e da ti ja podelat uplatata so brojot na izednaceni igraci i pomnozat so kvotata.
Vo tvojov slucaj 50/6 * 25.
Samo sto ova verojatno vakva situacija sistemski ne im e isprogramirana, buni se slobodno i ne ostavaj, mora da te isplatat.

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.282
Поени од реакции
3.315

Прегледај го приврзокот 423957
Абе нема да те збогатат тие 1200 ден ама за инает оди до крај племе и семе да им се сотре..

Член од
12 мај 2014
Мислења
1.138
Поени од реакции
2.669
Нели е Олмо.
Исто 3 гола ама и 2 асистенции. Мислам бројат асистенции ако имаат ист број на голови.

OdMitico

Rajko Mitic
Член од
4 мај 2008
Мислења
1.376
Поени од реакции
325
Da mi e da znaam samo na koja osnova go priznavaat Gakpo? Ili najmalce uplata imalo na nego( jas sakav posle grupite da go pisam Gakpo,13 imase koef,ama ne go pisav) Ili tie najpametni se pa golot protiv turcija nego mu go imaat pisano... Ova sportlife e kladilnicata ili...?

Kajgana Shop

На врв Bottom