Помош CMS систем за php или .NET

Статус
Затворена за нови мислења.

igor108367

Dark Lord Sauron
Член од
25 јануари 2009
Мислења
2.516
Поени од реакции
113
Потребна ми е помош да создадам некоја вебапликација за менаџињање на база и клиенти. Таа би сакал да изгледа нешто во овој стил



Се извинувам што отварам цела тема за ова. Итно ми е потреба помош. Изгледот треба да биде што е можно посличен на ова и по можност да може и само да смислува queries за кон базата (за да прави update на табели).

--- надополнето ---

Би било пожелно да можам да одземам или додадавам опции на постоечкиот систем.
 

Untak

Simply complicated...
Член од
16 јануари 2008
Мислења
441
Поени од реакции
68
Другар, јас цел факултет учам за ова а ти сакаш туторијал?!.. Хммм... можам да ти препорачам некој .NET курс во Microsoft Академија, а за бази можеш сам да почнеш да учиш не е претерано тешко.. само за .NET платформата малку C# ќе ти треба.. :) ...незнам некој да ти се нафати за безпари... ама... никад се незна..
 

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Истото ќе ти го кажам и јас, цел факултет имаме за да научиме вакво нешто (добро не цел, али знаењето од повеќе предмети треба да го примениш за вакво нешто), само ме буни делот со тоа што рече "Сам да смислува квериња?". Мислам дека револуција во светов ќе направиш ако успееш да направиш такво нешто.
 
Член од
2 јуни 2006
Мислења
86
Поени од реакции
1
Лол... :smeshko:

Ако најдеш некој/а ова да ти го направи за беспари, па и преку ноќ...... прати ги послем кај мене, нема лошо да ми дојде неколку проекти беспари да ми се завршат :icon_cool
 

back_rest

ex mod coder
Член од
19 јули 2006
Мислења
1.590
Поени од реакции
106
Ах... колку само ни фали јазикот: "напрај програма да работи со табели и корисници." :)
Шала на страна, недекватна тема. Ти одговорија дечките веќе. Ако си спремен да побараш некој поасално да ти го работи ова, има тема за тезги, бујрум таму.
 
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom