Помош со пробиена hotmail адреса

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Сакам да ве замолам за совет.На девојка ми пред 2 дена и беше пробиена hotmail адресата,и како додаток,сменето е и пасвордот и тајното прашање и алтернативната e-mail адреса.И сега ден за ден можам само да посматрам како мозоков што и ја пробил адресата,се вклучува со нејзино име на МСН,и си прави и пишува што сака.Им пишав 2 пати на тие што се во делот hotmail feedback за незјиниот проблем,дека сака ако можат да и ја исклучат од користење таа сметка,но досега ни трага ни глас.Ве молам ако некој од вас знае да ми каже дали треба нешто посебно да им потенцирам или слично за да ми помогнат,или едноставно дали посоти трет начин да се исклучи сметката?Ви благодарам однапред.:wink:

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Имаше едно програмче мислам дека msn blocker се викаше или така нешто и беше името, го замрзнува акаунтот бла бла ама не можам да се сетам како се викаше ... едно дете овде на работа ми ја покажа па ако го сретнам ќе го прашам и ќе ти казам поточно

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
Имаше едно програмче мислам дека msn blocker се викаше или така нешто и беше името, го замрзнува акаунтот бла бла ама не можам да се сетам како се викаше ... едно дете овде на работа ми ја покажа па ако го сретнам ќе го прашам и ќе ти казам поточно
Ej фала ти,ако можеш види.Сепак,и да не успееш да дознаеш,доволно ми е некој да ми каже дали има некои магични зборови со кои треба да им се обратам на тие од hotmail feedback за сигурно да ми одговорат:)!

Член од
16 април 2007
Мислења
134
Поени од реакции
1
Види пробај и на youtube го имаше тоа за блокирање на адресата како клипче побарај го!

Член од
5 јули 2006
Мислења
82
Поени од реакции
2
icecold reloaded е наменет за замрзнување accounti........ го неам користено и не знам дали работи

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Работи јас го имам користено само додека го користиш ако имаш анти вирус треба да го исклучиш оти додека го користиш програмчето се снима нешто како тројанец .

P

Princ

Гостин
Јас го имам и работи тој, ама која е поентата да не може тој да се логира само додека ти е активна програмата?
Најубаво види си со хотмејл некако ако можеш да ги убедиш да го исклучат тој акаунт (иако не верувам дека ќе го направат тоа... ќе ти го побараат одговорот на тајното прашање, ти не го знаеш, чао-пријатно).

Член од
20 мај 2007
Мислења
1.139
Поени од реакции
153
По 2 дена чекање ми одговорија овие од hotmail,и адресата е вратена после неколку процеси на дај ми го,на ти го со мејлови:)!Фала на сите што се обидевте да помогнете,навистина:)!

Ајверсон

Confessions*
Член од
4 август 2007
Мислења
3.116
Поени од реакции
5
иначе има и една мсн фрез или така нешто ти го заледува ацц. ..

IvicaPunK

Старо нов член
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.084
Поени од реакции
85
иначе има и една мсн фрез или така нешто ти го заледува ацц. ..

Јас го имам, го имам пробано на мојот мејл и работи.. Многу лесен е.. Го уклучуваш само и го пишуваш мејлот.. Ама овој програм(да не го наречам хак) е живо срање.. За да му го замрзнеш мснот треба да е offline тој што сакаш да го замрзнеш, а исто е срање тоа што ако го замрзнеш и ако го исклучиш компјутерот, тој се гаси и треба пак да му го замрзнуваш мснот..

Член од
27 јануари 2007
Мислења
167
Поени од реакции
0
Јас го имам, го имам пробано на мојот мејл и работи.. Многу лесен е.. Го уклучуваш само и го пишуваш мејлот.. Ама овој програм(да не го наречам хак) е живо срање.. За да му го замрзнеш мснот треба да е offline тој што сакаш да го замрзнеш, а исто е срање тоа што ако го замрзнеш и ако го исклучиш компјутерот, тој се гаси и треба пак да му го замрзнуваш мснот..
da sum gi probal ama nisto toa e gluposti ili najdi pass ili smeni mu go ako najdes prasanje a so takvi programcinja samo se gubi vreme...

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Абе едно време ова програмчето служеше за хакнување на е маил оти откако ќе го замрзнеше акаунтот потоа кога ќе отидеш да одговараш на прашањето секој одговор го приаќаше, ама сега го средија тоа од хот маил и ништо од тоа.

Tanes

Ништо Море!
Член од
23 јули 2006
Мислења
664
Поени од реакции
6
icecold reloaded е наменет за замрзнување accounti........ го неам користено и не знам дали работи
Функционират на тој начит шо пробвит да се конектират на маилот ама бидејќи премногу лозинки се згрешени демек се замрзвит оди после пак лог ин и немат гајле !!!

п.с. неработат(т.е. работат ак си глуп)

А

Ајсшутер

Гостин
Тешко дека ке најдеш спас друже освен женскати да ги извести сите контакти дека и го хакнале мсн-то и направи нов.

Kajgana Shop

На врв Bottom