Помош, софтверски проблеми и совети

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Со FAT32 форматирав. Не требаше со него?
Мп3 е 2гб. Нормално музика на него се става.:nesum:
Со тој систем е ок. Само пиши подетално вака не можеме да се разбереме, сите што бараат помош во една реченица ја бараат истата.
Што ти јавува?

NIKA

F.B.I (Fausse Bonne Idée)
Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Кога ќе ги копирам и пастнам на мп3, почнува да се копира, ама по некое време престанува и се појавува ова: Cannot copy *.mp3: Cannot find the specified file. Make sure you speciy the correct path and file name. И се исклучува од усб-конекција мп3-то и пак се вклучува сам.:vozbud:

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Кога ќе ги копирам и пастнам на мп3, почнува да се копира, ама по некое време престанува и се појавува ова: Cannot copy *.mp3: Cannot find the specified file. Make sure you speciy the correct path and file name. И се исклучува од усб-конекција мп3-то и пак се вклучува сам.:vozbud:
Да не нема доволно струја, чим се гаси мене ми се има случено еднаш. Смени порта, стави го директно во компјутер, или пробај го ова Start па Run после devmgmt.msc паEnter (Device Manager)
Отвори ги Universal Serial Bus controllers
Десен клик на usb root hub, стисни на power
И таму отштиклирај аllow the computer to turn off this device to save power во power management.

NIKA

Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Ок, отворив ова во ран се како што рече, ама кој од сите усб-излези да отштиклирам?Во Јуниверзал Сериал Бас котролер ми излегоа овие:
АLi PCI to USB Open Host Controller
три пати ова четвртото е:
Standard ehanced PCI to USB Host Controller
USB Mass Storage Device
и четрири пати:
USB Root Hub
:kesa:

NIKA

Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Уф не бива. Пробав и да го фоматирам на ново и ми рече: Windows was uable to complete the format. и остана сега и недоформатирано...неможи и да го отворам :tapp: Рестартирав и копјутер и на сите усб излези пробав и пак ништо....ова вујчо ми во канта да го фрли, на такво ми мириса...

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Таа грешка доаѓа бидејќи веќе ти е fat32 форматиран се случува поради алокација на истиот фајл систем и ова се средува на тој начин што треба прво да форматираш со ntfs па после пак со fat32.

NIKA

Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Добро го форматирав. После ќе пробам да ставам песни, сега треба да зготвам нешто за јадење, гладна сум како куче...
Ти благодарам за помошта, да си ми здрав и жив!!!:back:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.265
Поени од реакции
2.261
Добро го форматирав. После ќе пробам да ставам песни, сега треба да зготвам нешто за јадење, гладна сум како куче...
Ти благодарам за помошта, да си ми здрав и жив!!!:back:
Среди работа Ника??????!?!?!?!??!?

NIKA

Член од
11 април 2006
Мислења
791
Поени од реакции
12
Уф, се намачив. Пак нејќеше да запишува, ама менев на 2 минути усб влез и некако дојдов до крајта. Сите песни наеднаш или фоледер цел не сакаше никако да запише, се една по една, ко на мало дете кога јаде!!! Сепак целосно проблемот не е решен, но нели ги качив сите песни, утре ке му го дадам на вујчо ми да си гледа работа, се надевам да пее!!!
Благодарам на сите што ми помогнавте!!!
Да сте ми живи и здрави!!!:back:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ако може помош!
Ми се заеба мсн-то, некој ерор ми излага а неможем да го избришем од ком. ни па да инсталирам ново! Некој дан знае што е чарето?

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Ако може помош!
Ми се заеба мсн-то, некој ерор ми излага а неможем да го избришем од ком. ни па да инсталирам ново! Некој дан знае што е чарето?
Брат симни си Revo Unistaler избриши го и после ке можеш ново без проблем да инсталираш...
И мене вака ми правеше,вака направив и решив работа.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Брат симни си Revo Unistaler избриши го и после ке можеш ново без проблем да инсталираш...
И мене вака ми правеше,вака направив и решив работа.
Фала многу брат, ај сега ќе пробам :smir:

Не помага ни ова, неможе да најде ништо за да го избришем, а кога пробувам да инсталирам мсн-то ми вика дека веќе го има во компјутер...ах у пм:mad::mad::mad::mad:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Фала многу брат, ај сега ќе пробам :smir:

Не помага ни ова, неможе да најде ништо за да го избришем, а кога пробувам да инсталирам мсн-то ми вика дека веќе го има во компјутер...ах у пм:mad::mad::mad::mad:
Која верзија на мсн ја имаш ?

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ја имав најновата, и сега пак пробав најновата и ми излага следново:

Kajgana Shop

На врв Bottom