Избриши го cookies и кешот на мозилата, ак не направи еден реинсталЗашо во последно време се ми блокира mozilata? Некој да не знае нешто опција да сменам или такво нешто???
Види, ако истовремено отвореш повеќе табови, тогаш фајрфоксот влече голем дел од меморијата и компјутерот а воедно и самата програма блокира. Пробај ( ко што ти кажа членот над мене ) да избришеш cookies, temp. files па ако и тогаш пак те зеза, направи uninstall со оваа програма и инсталирај си ја најновата верзија.Зашо во последно време се ми блокира mozilata? Некој да не знае нешто опција да сменам или такво нешто???
Пробај кај комши бре, па ќе знаеш до што е проблемот (дали до цедето, до тој што ти го режал, до тебе, до компјутерот....)е симнав NFS MW и сега за да ја инсталирам никако не бива стискам на сетап фајлот ми вика инсерт 1 ЦД а се е у едно ставено
Не ми е дома у моментов, у комшии е и ќе биде уште една недела И после НЕ го фрлам Капакот го отворив, дента кога пишав... Сега за сега е добро (пу пу да не урочам), па ќе видимеЕдна работа: Фрли го мачето
Втора работа: Отвори го куќиштето како што ти кажав, нека нема лев капак.
Трета работа: Ако не си го фрли мачето до сеа, еве фрли го сеа
Пробај кај комши бре, па ќе знаеш до што е проблемот (дали до цедето, до тој што ти го режал, до тебе, до компјутерот....)
Ти компјутерот на изложба да не го носиш?Не се разбирам многу во компјутери па затоа сакам да ве прашам: имам инсталирано Avast,zone alarm,spyware-search and destroy и a-squared.Слушам многу го фалите ad-avare па ме интересира можам ли да го инсталирам и него и дали може да функционира заедно со овие други програми.
Фала за советот,но во ова време со многу вируси навистина треба многу претпазливост,особено јас затоа што за формат или нешто друго треба до досаѓам некому(бодејќи јас не се разбирам).
Instaliraj si Zone Alarm kako firewall, NOD32 kako antivirus i mozes Spyware Doctor kako anti-spyware/malware. A format ednas vo 4-5 meseci ne ti bega, posebno ako koristis windows, zasto sovrsena zastita ne postoi ; )Фала за советот,но во ова време со многу вируси навистина треба многу претпазливост,особено јас затоа што за формат или нешто друго треба до досаѓам некому(бодејќи јас не се разбирам).
Абе најдобро инсталирај си :Instaliraj si Zone Alarm kako firewall, NOD32 kako antivirus i mozes Spyware Doctor kako anti-spyware/malware. A format ednas vo 4-5 meseci ne ti bega, posebno ako koristis windows, zasto sovrsena zastita ne postoi ; )
Auuu ima da stiti znaes kako...za merak.Абе најдобро инсталирај си :
Kaspersky
BIt defender
NOD 32
Spyware doctor
Spyware doctor with antivirus
Zone Alaram
Rising
Луѓе не ја лажете,нема потреба да става толку заштитни програми,потребно е само еден (KIS 2009) и ке ја штити од се :smir: