Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Зашо во последно време се ми блокира mozilata? Некој да не знае нешто опција да сменам или такво нешто???

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Зашо во последно време се ми блокира mozilata? Некој да не знае нешто опција да сменам или такво нешто???
Види, ако истовремено отвореш повеќе табови, тогаш фајрфоксот влече голем дел од меморијата и компјутерот а воедно и самата програма блокира. Пробај ( ко што ти кажа членот над мене ) да избришеш cookies, temp. files па ако и тогаш пак те зеза, направи uninstall со оваа програма и инсталирај си ја најновата верзија.

Тимче

HULK!
Член од
4 јули 2008
Мислења
4.537
Поени од реакции
238
е симнав NFS MW и сега за да ја инсталирам никако не бива стискам на сетап фајлот ми вика инсерт 1 ЦД а се е у едно ставено

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
е симнав NFS MW и сега за да ја инсталирам никако не бива стискам на сетап фајлот ми вика инсерт 1 ЦД а се е у едно ставено
Пробај кај комши бре, па ќе знаеш до што е проблемот (дали до цедето, до тој што ти го режал, до тебе, до компјутерот....)

BiG_kIsS

You talk too much... Let me shut you up
Член од
4 септември 2007
Мислења
3.414
Поени од реакции
2.923
Една работа: Фрли го мачето
Втора работа: Отвори го куќиштето како што ти кажав, нека нема лев капак.
Трета работа: Ако не си го фрли мачето до сеа, еве фрли го сеа :)
Не ми е дома у моментов, у комшии е и ќе биде уште една недела :) И после НЕ го фрлам :) Капакот го отворив, дента кога пишав... Сега за сега е добро (пу пу да не урочам), па ќе видиме :)

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Пробај кај комши бре, па ќе знаеш до што е проблемот (дали до цедето, до тој што ти го режал, до тебе, до компјутерот....)

Да проба со Даемон Тулс(Daemon Tools,Alchocol 120%) не е боље ?? ко шо ми текиња и тоа помагаше.

Член од
14 октомври 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Не се разбирам многу во компјутери па затоа сакам да ве прашам: имам инсталирано Avast,zone alarm,spyware-search and destroy и a-squared.Слушам многу го фалите ad-avare па ме интересира можам ли да го инсталирам и него и дали може да функционира заедно со овие други програми.

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Не се разбирам многу во компјутери па затоа сакам да ве прашам: имам инсталирано Avast,zone alarm,spyware-search and destroy и a-squared.Слушам многу го фалите ad-avare па ме интересира можам ли да го инсталирам и него и дали може да функционира заедно со овие други програми.
Ти компјутерот на изложба да не го носиш?

Избриши се, стави си еден асален антивирус доста ти е (ете и ad-ware можеш, од мене)

Член од
14 октомври 2008
Мислења
25
Поени од реакции
0
Фала за советот,но во ова време со многу вируси навистина треба многу претпазливост,особено јас затоа што за формат или нешто друго треба до досаѓам некому(бодејќи јас не се разбирам).

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Фала за советот,но во ова време со многу вируси навистина треба многу претпазливост,особено јас затоа што за формат или нешто друго треба до досаѓам некому(бодејќи јас не се разбирам).

Побрзо ќе стигнеш до формат со 15 различни антивируси и чуда, одколку да имаш само еден асален инсталирано.

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Instaliraj si Zone Alarm kako firewall, NOD32 kako antivirus i mozes Spyware Doctor kako anti-spyware/malware. A format ednas vo 4-5 meseci ne ti bega, posebno ako koristis windows, zasto sovrsena zastita ne postoi ; )

StaneMk

The Rival
Член од
27 јануари 2008
Мислења
131
Поени од реакции
0
Instaliraj si Zone Alarm kako firewall, NOD32 kako antivirus i mozes Spyware Doctor kako anti-spyware/malware. A format ednas vo 4-5 meseci ne ti bega, posebno ako koristis windows, zasto sovrsena zastita ne postoi ; )
Абе најдобро инсталирај си :
Kaspersky
BIt defender
NOD 32
Spyware doctor
Spyware doctor with antivirus
Zone Alaram
Rising

Луѓе не ја лажете,нема потреба да става толку заштитни програми,потребно е само еден (KIS 2009) и ке ја штити од се :smir:

Член од
7 јануари 2008
Мислења
5.366
Поени од реакции
804
Стави му еден касперски и немаш гајле :toe:

Член од
14 јануари 2008
Мислења
1.341
Поени од реакции
162
Абе најдобро инсталирај си :
Kaspersky
BIt defender
NOD 32
Spyware doctor
Spyware doctor with antivirus
Zone Alaram
Rising

Луѓе не ја лажете,нема потреба да става толку заштитни програми,потребно е само еден (KIS 2009) и ке ја штити од се :smir:
Auuu ima da stiti znaes kako...za merak.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom