Провери во контрол панел да не има икона со име "Client Services For Netware", и во network connections (десен клик на LAN па properties) провери да не има "Client For Microsoft Network"нема ставено
Пробај исклучи го експлорерот ( task manager > explorer.exe направи му END PROCESS TREE), потоа во file > new task (run) напиши explorer.exe и ентер. Друго провери некој фајл да не е оштетен. Во run пиши sfc /scannow (за ова ти е потребно win xp cd).Имам еден глуп проблем што не знам како се направил самиот така...:pos2:
Долу на старт менито неможам да претиснам десен клик за да ми се отворат опциите. На START, и програмите што ми работат кај часовникот можам ама на лентата не. Што е проблемот ако знае некој да ми каже и како да го поправам? Благодарам:pos2:
Не бидна ништо со explorer.exe, сега го пуштив да скенира и како што гледам ќе му треба време. Ама смешно е тоа што пред 2 дена имав Windows XP и на него прв пат ми се појави овој проблем, па направив апдејт во Vista Ultimate и истиот проблем се префрли и на Vista - та. До што друго би можел да биде проблемот? Читав нешто низ форуми велат дека требало тоа Enable drag and drop....да се штиклира а мене ми е штиклирано. Значи нешто друго ќе да е проблемот.Пробај исклучи го експлорерот ( task manager > explorer.exe направи му END PROCESS TREE), потоа во file > new task (run) напиши explorer.exe и ентер. Друго провери некој фајл да не е оштетен. Во run пиши sfc /scannow (за ова ти е потребно win xp cd).
Провери во контрол панел да не има икона со име "Client Services For Netware", и во network connections (десен клик на LAN па properties) провери да не има "Client For Microsoft Network"
да има....
Кога ќе имаш такво нешто, држи CTRL од тастатурата и скролај со маусот за да си наместиш како ти одговара. А изгледа ја имаш најновата верзија на Firefox која го зачувува изгледот за секоја страна посебно.Да ве прашам, ми се појави еден (озгледа мал) проблем.
Кога пребарувам нешто на гугл и сега слики или страни ми наоѓа, али со многу мали букви се напишани, тоа од вчера ми е..да не сум стиснала нешто по грешка, не знам....
како да ми бидат во нормална големина, вака ќе се оќоравам
му направив unistall
Има SP3 за ХР х64..... а ова вториов дел "ЗА GTA4" не ти го разбирам...му направив unistall
го снема тоа client service for netware ама пак така се појавува тоа
Има ли испаднато Windows XP sp3 x64. за GTA4 :nesum: :nesvest:
Оти менервира Vista-ва sp1 :nenene:
Има ли
OK Ако си ставам Win7 ке имам ли проблеми при инсталација на чипсетот, звочната ??? Оти еднаш го имав инсталирано Win7 и имав доста проблеми со тие инсталации и одредени програми. Ако е надминат тој проблем арно.Има SP3 за ХР х64..... а ова вториов дел "ЗА GTA4" не ти го разбирам...
Ако веќе користиш виста, стај си Windwos 7
- XP SP3 ќе си го побараш на www.microsoft.comOK Ако си ставам Win7 ке имам ли проблеми при инсталација на чипсетот, звочната ??? Оти еднаш го имав инсталирано Win7 и имав доста проблеми со тие инсталации и одредени програми. Ако е надминат тој проблем арно.
- GTA4 може ли да се игра на Win7. ?
- чепсетот ми е Intel ICH10 ....., звучната Realtek 8ch ке бидат ли компатибилни со Win7.
И ако имаш линк за XP sp3 x64 прати по ПП ??