- Член од
- 7 јануари 2008
- Мислења
- 5.366
- Поени од реакции
- 804
Бриши бе, што можеш да изгубиш?Да бришам или не? Некако не му верувам на ова.. како туторијалов..
Бриши бе, што можеш да изгубиш?Да бришам или не? Некако не му верувам на ова.. како туторијалов..
Било кој?:uvo:Има ли некој или може ли да најде или да ми каже каде да најдам лиценца за Panda Global Security.
Фала однапред. :uvo:
Ако сакаш да ти дадам Panda Internet Security 2008 v12.00.00 со крак, али нема многу да ти заврши кракот работа, едино ќе можеш да го користиш целосно анти вирусот наместо триал деновите, а пак ќе ти треба лиценца за да ти биде овозможена Delete и Update опцијата.Било кој?:uvo:
Како се вика тoj add-on??????Незнам за опера, ама имаш ваков add-on за Firefox и можеш колку сакаш да ставиш. Јас моментално имам 4х4 ставено, цел екран го зафаќа, сите ми се со логоа од страниците (сам си ги местиш), абе еротика
А на опера мислам дека само 9 можеш зашто нели телефонот има 9 бројки (без нулата)
Фала богу!!!!!:pop::pop:Средив мојов проблем. Значи за сите што го имаат проблемов со иконава (Да не им се појавувa во My COmputer)
Отворете Registry Editor, следете ја локацијава HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} и после од десната страна избришете ги Low Filters и Up Filters и рестартирајте го компјутеротТОлку.
Фала до сите што ми помогнаа Btw. :smir:
Проби вака.Како да тргнам Recycle Bin ?
![]()
Фала многу на помошта, го видов тоа. Дали некој го има испробано ова, само 4.5 мб е, не сакам да експрериментирам имам важни податоци на пц-то.Пакет за меѓуврска на македонски јазик за Windows XP ®![]()
Пакетот за меѓуврска на македонски јазик за семејството на Windows XP овозможува корисничка меѓуврска на македонски за поголемиот дел на корисничката меѓуврска за Windows XP. Овој пакет за меѓуврска на македонски ќе побара верификација на Microsoft Windows при самата инсталација. Верификацијата гарантира дека се користи автентична и целосно лиценцирана копија на Windows.
Пакетот можете да го преземете од корпоративната страница на Мајкрософт тука.
Сите забелешки поврзани со карактеристиките на овој пакет и неговата функционалност, како и сугестии поврзани со употребената терминологија, можете да ни испратите на следната адреса mscentar@microsoft.com.mk.
eve ti tuka za jazikot
ama treba da imas oficijalen windows XP,a ama ako eve ti voved drugoto mislam deka ke se potrudis i ke zavrsis rabota
Fast dial се вика. download:wink:Како се вика тoj add-on??????