Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.

SkyDriver

Would like my bananna ?
Член од
31 јули 2008
Мислења
2.140
Поени од реакции
221
Било кој?:uvo:
Ако сакаш да ти дадам Panda Internet Security 2008 v12.00.00 со крак, али нема многу да ти заврши кракот работа, едино ќе можеш да го користиш целосно анти вирусот наместо триал деновите, а пак ќе ти треба лиценца за да ти биде овозможена Delete и Update опцијата.

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Незнам за опера, ама имаш ваков add-on за Firefox и можеш колку сакаш да ставиш. Јас моментално имам 4х4 ставено, цел екран го зафаќа, сите ми се со логоа од страниците (сам си ги местиш), абе еротика :)

А на опера мислам дека само 9 можеш зашто нели телефонот има 9 бројки (без нулата)
Како се вика тoj add-on??????

Sacansi*

Oh, crystal ball!
Член од
4 април 2008
Мислења
2.746
Поени од реакции
68
Средив мојов проблем. Значи за сите што го имаат проблемов со иконава (Да не им се појавувa во My COmputer)
Отворете Registry Editor, следете ја локацијава HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} и после од десната страна избришете ги Low Filters и Up Filters и рестартирајте го компјутерот :) ТОлку. :) Фала до сите што ми помогнаа Btw. :smir:

Jax Rebel

Navajo Rider
Член од
6 јули 2008
Мислења
5.270
Поени од реакции
2.271
Средив мојов проблем. Значи за сите што го имаат проблемов со иконава (Да не им се појавувa во My COmputer)
Отворете Registry Editor, следете ја локацијава HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Contro l\Class\{4D36E965-E325-11CE-BFC1-08002BE10318} и после од десната страна избришете ги Low Filters и Up Filters и рестартирајте го компјутерот :) ТОлку. :) Фала до сите што ми помогнаа Btw. :smir:
Фала богу!!!!!:pop::pop:

Алексич

I'm LeGenD!
Член од
13 јули 2008
Мислења
567
Поени од реакции
23
Како да тргнам Recycle Bin ? :)

Проби вака.

Вака сега и јас имам проблем. Имам дома еден пц со виндоус на германски. Дали може да го сменам од германски на англиски или на македонски? Знам оти имаше нешто за менување од англиски на македонски без формат. Па ве молам за итна помош.:)

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
Пакет за меѓуврска на македонски јазик за Windows XP ®

Пакетот за меѓуврска на македонски јазик за семејството на Windows XP овозможува корисничка меѓуврска на македонски за поголемиот дел на корисничката меѓуврска за Windows XP. Овој пакет за меѓуврска на македонски ќе побара верификација на Microsoft Windows при самата инсталација. Верификацијата гарантира дека се користи автентична и целосно лиценцирана копија на Windows.
Пакетот можете да го преземете од корпоративната страница на Мајкрософт тука.
Сите забелешки поврзани со карактеристиките на овој пакет и неговата функционалност, како и сугестии поврзани со употребената терминологија, можете да ни испратите на следната адреса mscentar@microsoft.com.mk.

eve ti tuka za jazikot
ama treba da imas oficijalen windows XP,a ama ako eve ti voved drugoto mislam deka ke se potrudis i ke zavrsis rabota
AKO NE MOZES DA GO NAJDES KAZI KE TI GO PRATAM

Алексич

I'm LeGenD!
Член од
13 јули 2008
Мислења
567
Поени од реакции
23
Пакет за меѓуврска на македонски јазик за Windows XP ®

Пакетот за меѓуврска на македонски јазик за семејството на Windows XP овозможува корисничка меѓуврска на македонски за поголемиот дел на корисничката меѓуврска за Windows XP. Овој пакет за меѓуврска на македонски ќе побара верификација на Microsoft Windows при самата инсталација. Верификацијата гарантира дека се користи автентична и целосно лиценцирана копија на Windows.
Пакетот можете да го преземете од корпоративната страница на Мајкрософт тука.
Сите забелешки поврзани со карактеристиките на овој пакет и неговата функционалност, како и сугестии поврзани со употребената терминологија, можете да ни испратите на следната адреса mscentar@microsoft.com.mk.

eve ti tuka za jazikot
ama treba da imas oficijalen windows XP,a ama ako eve ti voved drugoto mislam deka ke se potrudis i ke zavrsis rabota
Фала многу на помошта, го видов тоа. Дали некој го има испробано ова, само 4.5 мб е, не сакам да експрериментирам имам важни податоци на пц-то.
Само уште некој да ми дадеше лажна лиценца на Xp(не genuie). Линкови по ПП.
Поздрав!

Член од
8 февруари 2008
Мислења
693
Поени од реакции
10
ne e 1mb, 4.5 e potrudi se malce ke go najdis siguren sum, gi omam jas probano sranje e. otseci,zakaci itn.

C

cige

Гостин
Зошто на неколку минути ми се појавува тоа малото прозорче Windows Installer,
ми се здосади веќе 2 саати,
додека читам нешто ми се отвара среде екран и го губам редот,
ми стана ептен досадно,
како да го решам проблемов?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom