Помош, софтверски проблеми и совети - III дел

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Значи напишав проблемот никој не ми одговори....
Еве пак:
Купив една камера за компјутер (Delux) отидов дома и да ја ставам ја ставив и ништо не работе пробав не другата дупка таму ништо пак не бива а кога ја купив камерата со неа ништо не ми дадоа никакви Цд-иња и незнам што да правам ако знае некој што програмата треба нека каже ... плииссс

P

Princ

Гостин
Еј, супер избор на камера, и јас имам Delux :)
Мојата е модел DLV-B01. А твојата? :)

Член од
22 јули 2006
Мислења
1.265
Поени од реакции
36
Не е проблем туку прашање..
Во uTorrent (миТорент), во табот општо кога се симнува има едно..
изгубено хх Мб (х грешки)
што значи ова? Зошто гледам нема проблем со симнатото во поглед на исправноста.
Ако симнуваш некој албум да речеме, и е околу 100мб... сите фајлови се поделени на мали парчиња од по 1мб. И сега некој ти ги праќа, но во Winamp го сменил id3 тагот или пак направил некоја друга измена. Затоа uTorrent пак ќе побара од некој друг да го симне, а останатото се брише.
Во превод - не се секирај, малце екстра мб ќе симнеш, но тоа што ќе го симнеш ќе биде ок 100%.

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Еј, супер избор на камера, и јас имам Delux :)
Мојата е модел DLV-B01. А твојата? :)
Незнам од кај се гледе, а такво знаеш ли сеега што ми е проблемот? ако знаеш кажи .. и кажи од кај се гледе шо модел е ...

P

Princ

Гостин
Ај додај ме на мсн ( princ@kajgana.com ) и пушти ми камера да ја видам. Ќе ја познаам на изглед.

Или пак разгледај овде за моделот на камерата и пиши тука кога ќе го дознаеш моделот.
Или на опаковката има нешто у стилу DLV-...

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Ај додај ме на мсн ( princ@kajgana.com ) и пушти ми камера да ја видам. Ќе ја познаам на изглед.

Или пак разгледај овде за моделот на камерата и пиши тука кога ќе го дознаеш моделот.
Или на опаковката има нешто у стилу DLV-...
Проверив таму кај што даде и немаше....
Абе на мене кога ке ја внесам пипката во куќиштето ништо тотално ништо не ми излегува тука на мониторо како да нема ништо приклучено ??:nesum:

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Значи напишав проблемот никој не ми одговори....
Еве пак:
Купив една камера за компјутер (Delux) отидов дома и да ја ставам ја ставив и ништо не работе пробав не другата дупка таму ништо пак не бива а кога ја купив камерата со неа ништо не ми дадоа никакви Цд-иња и незнам што да правам ако знае некој што програмата треба нека каже ... плииссс
Оди од таму од каде што си ја купил побарај да ти дадат ЦД со драјверите за камерата, или пак ако најдеш што модел е камерата драјверите може да ги најдеш на интернет.(Google).:toe::salut:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Проверив таму кај што даде и немаше....
Абе на мене кога ке ја внесам пипката во куќиштето ништо тотално ништо не ми излегува тука на мониторо како да нема ништо приклучено ??:nesum:
Пробај на друг USB порт. И пробај кај комши :)

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Ги пробав сите, нема ништо...
Абе незнам од кај ја земал брат ми камерата го прашував вика од една трафика вика ја земал викам ој потери драјвери за камерата срам му било шотизнам незнам што да правам ... како да видам што модел е камерата па да симнам драјвери од интернет ..????

P

Princ

Гостин
Штом виндоус не ти учитува хардвер (па да ти бара драјвери) камерата можеш слободно да ја поврзеш на усб-то од најблискиот контејнер. Да ја фрлиш, со други зборови. Изгледа има прегорено нешто а и камера од 500-600 денари не вреди носење на сервис. Иако мене уште не ми е јасно како си ја купил камерата во трафика (???), без кутија (???), и без цд со драјвери (???).

iksimkd

ШшшШшшШ...
Член од
31 јули 2007
Мислења
5.000
Поени од реакции
2.184
Штом виндоус не ти учитува хардвер (па да ти бара драјвери) камерата можеш слободно да ја поврзеш на усб-то од најблискиот контејнер. Да ја фрлиш, со други зборови. Изгледа има прегорено нешто а и камера од 500-600 денари не вреди носење на сервис. Иако мене уште не ми е јасно како си ја купил камерата во трафика (???), без кутија (???), и без цд со драјвери (???).

Лева рака десен џеб, или со други зборови УКРАДЕНА Е од тој што му ја продал...:pos2::pos2:

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Јас не ја купив брат ми ја купил 900 денари, шогознам како ја донесол идам си дома гледам камера се мачи да ја стави .. :S ке ја фрлам што да правам ке и ебам камерата. .. :tapp:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Јас не ја купив брат ми ја купил 900 денари, шогознам како ја донесол идам си дома гледам камера се мачи да ја стави .. :S ке ја фрлам што да правам ке и ебам камерата. .. :tapp:
Ај баш пробај сликај ја камерата ако можеш (со апарат, мобилен...) и закачи ја тука да видиме што чудо е тоа, или најди ја негде на нет (незнам како) и прати линк.

Може некој на форумов ја има истата камера, па ќе ти прати драјвери на маил или некако, што се секираш :)

Член од
21 јануари 2008
Мислења
2.782
Поени од реакции
33
Еве :

Од пред.

Од зад.

И еве тука од зад на кукиштето право кажете точно кај треба да се мушне(протне)... ајде сега хелп !???

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Еве :

Од зад.
Види тука на зеленава налепница случајно да не го пишиува моделот на камерата. И проба ли на друг компјутер да ја приклучиш камерава, дали ќе ти јави FOUND NEW HARDWARE?

Aко и таму не јави, тогаш рокната ти е камерата :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom