Помош околу Counter-Strike (општо)

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Lugje vcera go zedov kompjuterot od popravka mi bese krakirala grafickata karta ... Sea mi stavija nova t.e Ge Force FX 5500 256 mb ... I ja slegnuvam cs 1.6 stavam patch sve so sXe .. i samo so ke vlezam u igra ke poigram 1 do 2 min i mi izleguva od igra ... Denes ja uklucuvam pa ne 1 do 2 min samo so ke vlezam da si napisam ime i kraj .. Mi ukocuva kompjuterot i mora da mu dadam restart ... :( HELP HELP HELP ?!?!

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
napraj scandisk na drajvot kaj so ti e counter i windowsot. restartiraj i uzivaj

Член од
12 февруари 2007
Мислења
53
Поени од реакции
0
abe i sxe i se i pak ne biva i pak ne biva neznam so e rabotava i predhodniot pat isti problem imav

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Jas srediv .. Mi pomogna Wolf4eto ( gzleto ) .. So toa so mi rece da stavam Ventilator na kom zatoa so ima samo 1 kuler i mi se zagreval kom ... Fala Hungry pozz ....

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
Jas srediv .. Mi pomogna Wolf4eto ( gzleto ) .. So toa so mi rece da stavam Ventilator na kom zatoa so ima samo 1 kuler i mi se zagreval kom ... Fala Hungry pozz ....
don`y worry :) zemi si kuler pojak, i ke bide se okey, a mozes i bez ventilator, preku bios smali gi mhz na procesorot, posporo ke raboti pc-to ama nema da koci, ja ti garantiram, ako neznaes ne cepkaj :) da ne go riknes :)

Razor

u jelly?
Член од
26 јануари 2007
Мислења
2.544
Поени од реакции
168
so takvi raboti ne se zaebavajte,ke zaebete neso mora da bide tocno presmetano na kolku mhz kolku volti napojuvanjeto da bide,ako ne ste strucni ne cepkajte,overclock ne e zaebancija

Член од
21 јуни 2007
Мислења
1.446
Поени од реакции
10
Nope nope ne cepkam vise ... samo so sea ke odam da stavam use 2 kuleri bidejki samo na 2 mi raboti a dr 2 se mtrvi ...

Член од
10 јули 2007
Мислења
102
Поени од реакции
0
LOL CE ve molim za pomos dur igram kanter se normalno e za 10 min i na desnoto cose od ekranot mi izleguva Cl_FlushEntityPacket i lagot mi ripa na 1000 i mi se ukocuva igrata.... please help me :(

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
LOL CE ve molim za pomos dur igram kanter se normalno e za 10 min i na desnoto cose od ekranot mi izleguva Cl_FlushEntityPacket i lagot mi ripa na 1000 i mi se ukocuva igrata.... please help me :(
druze obrati se kaj skorpio_20, on mislam imase takof problem, znam edno vreme barase i on help, prasaj go nego , ako ti pomogone top, ako ne ...

Член од
10 јули 2007
Мислења
102
Поени од реакции
0
preinstaliruem kanterot ama ne pomaga plus ova na sve serverite se slucue na koi so ce vlezem....

Член од
10 јули 2007
Мислења
102
Поени од реакции
0
Abe i porano ova mi se slucuese ama kj ce go preinstalirav cs to nemase problemi a ne ne dawnlodiram kj igram cs.... :)

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
To the Admins :) freeze time da go vratime na 2 sek kako stho bese porano, zsh sega e na 5, i awp dust i india ako moze da gi adnete, toa e od mene molbata :) inace epten e podobro vaka, pisuva koj admin kogo kiknal, baniral napravil res itn itn, a da i ako moze funkcijata exec restart.cfg da se vrati vo upotreba :) epten e top ne se zamaras ni live ni nistho da pisuvas, plus po film e :) Lesh cekam odgovor :)

Edit : lesh, si zaboravil na 2nd server da me vratis :) ke ti j.... :):) isti user i pass ko stho mi e na prviot, koga ke se ukljucis addni me, ja momentalno pucam na 1 server , ajt

Kajgana Shop

На врв Bottom