Помош за проекти (побарај и помогни на оние кои бараат помош)

• Креатор на темата Anck-Su-Namun
  • Време на започнување
Член од
22 јануари 2008
Мислења
425
Поени од реакции
10
dali moze nekoj da mi pozejmi kniga istorija za 2 god:toe:

buba18

God is a DJ
Член од
8 јануари 2009
Мислења
358
Поени од реакции
10
дали има некој проектна правено по аеробик?

Барав на нет но не можев да најдам никакви информации
Темата ми е:Влијанието на аеробик-Вежбите врз организмот (срце и бели дробови)

ако некој има било какви информации пишете:toe:

Член од
12 јули 2008
Мислења
55
Поени од реакции
1
mmm ova moze da dojde malce kao off topic ama ne najdov druga tema:( ednas na idividi znam imase tema kaj sto resavaa zadaci po matematika...barav i ovde ama ne se snajdov bas:) pa me interesira dali nekoj moze da mi pomogne okolu toa...imam 3 zada4ki koi treba da gi resam do utre...polagam matematika:)) ako ima tema za koja ne znam kazete mi i izbrisete go postov ;) i ako ima nekoj so moze da mi pomogne neka kaze pa ke gi pisam zadacite:))

petar_joker

OLD ROCKER
Член од
5 септември 2007
Мислења
1.249
Поени од реакции
57
mmm ova moze da dojde malce kao off topic ama ne najdov druga tema:( ednas na idividi znam imase tema kaj sto resavaa zadaci po matematika...barav i ovde ama ne se snajdov bas:) pa me interesira dali nekoj moze da mi pomogne okolu toa...imam 3 zada4ki koi treba da gi resam do utre...polagam matematika:)) ako ima tema za koja ne znam kazete mi i izbrisete go postov ;) i ako ima nekoj so moze da mi pomogne neka kaze pa ke gi pisam zadacite:))
http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=24558&highlight=%F0%E5%F8%E0%E2%E0%9C%E5+%F1%F2%F0%F3%F7%ED%E8+%E7%E0%E4%E0%F7%E8
Постави ги овде задачите, па ќе се потрудиме да ти помогниме. Поздрав.

AlternativeF

госпожата од втори
Член од
1 мај 2006
Мислења
4.830
Поени од реакции
7.575
ако некому му треба превод англиски-македонски (бесплатно секако) нека праќа :) имам слободно време на претек, и желба за преведување :)

B

Beck's

Гостин
POMOS!!!

mi treba pod hitnom nekoe Position Paper vo vrska so "Consulting and Training" posleden predemet mi e pred diplomiranje.Treba da napravam edno ese,da biram moj stav za pr: nekoja kompanija,pa da imam svoi stavovi,argumenti i tkn vo nasoka na "Consulting and Training"...surfav po internet,ne mozev nisto da pronajdam,rokot mi e da go prakam do vecerva 00:00 casot.

p.s izvinuvanje do moderatorite za otvorenata teme,megutoa stvarno mi treba pomos,pa posle polnok slobodno neka odi vo kanta:smir:

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Убо ти текнало, имаш уште добри 8 часа до крајниот рок... можеби ке се најди некој што ке ти каже, за мене ова е тотално шпанско село и прв пат од работите ги гледам.

S

smart ass

Гостин
mi treba pod hitnom nekoe Position Paper vo vrska so "Consulting and Training" posleden predemet mi e pred diplomiranje.Treba da napravam edno ese,da biram moj stav za pr: nekoja kompanija,pa da imam svoi stavovi,argumenti i tkn vo nasoka na "Consulting and Training"...surfav po internet,ne mozev nisto da pronajdam,rokot mi e da go prakam do vecerva 00:00 casot.

p.s izvinuvanje do moderatorite za otvorenata teme,megutoa stvarno mi treba pomos,pa posle polnok slobodno neka odi vo kanta:smir:

1. Download Link:Click here to download file http://rapidshare.com/files/280343136/Using_the_FSSD_to_complement_leadership_training_approaches_2009.pdf.html
MD5: 7EDDBAC0EE84FF7F3E308327F18DAA75
што се однесува за тренинг и консултинг ова е 60 страни клик на линкот

а за компаниите може ли да бидеш попрецизен за каква компанија станува збор,дали корпорација,командитно друштво,осигурителна компанија....

B

Beck's

Гостин
1. Download Link:Click here to download file http://rapidshare.com/files/280343136/Using_the_FSSD_to_complement_leadership_training_approaches_2009.pdf.html
MD5: 7EDDBAC0EE84FF7F3E308327F18DAA75
што се однесува за тренинг и консултинг ова е 60 страни клик на линкот

а за компаниите може ли да бидеш попрецизен за каква компанија станува збор,дали корпорација,командитно друштво,осигурителна компанија....
druze fala ti mnoguuu za linkot:)

vo vrska so tvoeto prasanje moze da bide za kakva bila kompanija...:helou:

S

smart ass

Гостин
тој линк дефинитивно завршува работа 100% а за компанија треба ли да дадеш опис, организациона структура или пак на пример еве добро би било да го претставиме хоторнскиот експеримент или пак различните начини на кои претпријатијата се обидуваа да ја зголемат продуктивноста,навистина на автомобилските ленти каде буквално работникот е машина извршен е експеримент,имено им дозволиле на вработените ако имаат потреба да ја стопираат лентата конзервативците верувале дека ќе опадне продуктивноста но напротив се зголемила.

ако те разбрав добро тебе ти треба анализа на компанија така не мора да е македонска и без разлика кој сектор е така?

druze fala ti mnoguuu za linkot:)

vo vrska so tvoeto prasanje moze da bide za kakva bila kompanija...:helou:

добро одиме со корпорација всушност банка(мора да биде корпорација банка минимален влог во акции беше 3милиони евра по стариот закон сега не знам) имаш текст документ како вовед мора да има редослед потоа како се претставуваат органите на управување ја имаш и шемата односно шематски приказ после воведот следува шемата и за крај два целосни финансиски извештаи за работењето на банката за 2007 и 2008 се на македонски,околу извештаите поради нивната обемност обрни внимание на кредитирањето на приходите и расходите на поважните на трошоците кои ги има банката,заклучокот ќе биде твој станува збор за Стопанска Банка Битола.

важно е да направиш компаративна анализа на извештаите на растот на профитот па на што се должи уствари што ја должам јасно ти е:)

http://www.webfilehost.com/?mode=viewupload&id=5479741

Член од
20 јули 2009
Мислења
35
Поени од реакции
0
Семјуел Бекет ПОМОШ

Дечки ми треба помош нема каде да ја земам лектирата ,,Чекајки го Годо,, од Семјуел Бекет во книжара бев ја нема кај мене во библиотека сите ја земале а нема каде и со да правам иде празников а ми треба за во вторник каква лектира е со се состои прераскажано Ве молам да ми помогнете ви благодарам однапред

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
Не го читај тоа ѓубре ништо нема да пропуштиш.

Kajgana Shop

На врв Bottom