Помош за нови играчи

Член од
23 октомври 2009
Мислења
1
Поени од реакции
0
Mozam li nekoja pomos da dobijam?Ve molam...Mi treba uste 8 health na erepublik...nick:Kristian Ilievski :toe:

Член од
1 јули 2009
Мислења
61
Поени од реакции
0
Сите нови играчи со 2 и 3 скил мануфактуринг можам да ги вработам кај мене,плата солидна

Член од
26 јуни 2009
Мислења
562
Поени од реакции
10
ne sum bas nov igrac ama mi treba tiket deka vcera se zafrknav otidov vo region bez bolnica i se borev i sega velnesot mi e 52
Ako moze nekoj da mi prati fala mnogu

Божана

Morning sun
Член од
17 август 2009
Мислења
226
Поени од реакции
111
Бев во Индонезија,ама се префрлив во Русија,а парите не си ги направиви во злато.Дали ако се префрлам пак во Индонезија ке ми стојат парите?

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Бев во Индонезија,ама се префрлив во Русија,а парите не си ги направиви во злато.Дали ако се префрлам пак во Индонезија ке ми стојат парите?
Да.. и сега ги имаш тие пари - оди на твојот профил и кликни на show all accounts.

dwa

Член од
19 февруари 2006
Мислења
2.233
Поени од реакции
349
ае пратете некој gift ако сакате ник - xrtmk,иначе во чиле сум,може некако да се префрлам пример во шпанија ? и како ? :)

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
дајте некоја информација, јас сум почетник.
што и како...
и некое поклонче ова ептен споро идело... :)
Име.. sapun

А

Ајсшутер

Гостин
ае пратете некој gift ако сакате ник - xrtmk,иначе во чиле сум,може некако да се префрлам пример во шпанија ? и како ? :)
дајте некоја информација, јас сум почетник.
што и како...
и некое поклонче ова ептен споро идело... :)
Име.. sapun
И двајцата имате пратено по 5-6 храни и по 10 сила, деновиве повторно ќе ви испратиме уште по толку сила.

Kajgana Shop

На врв Bottom