Помош! Дали сум бремена?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
Значи треба да добијм за два три дена на 26 најкасно...но некако не осеќам никаква болка во стомакот и градите а секогаш претходно осеќав...бар неколку дена уназад....а и брадавиците некако ми сменија малку боја.
Ќе купам тест секако но ме интересира ваше мислење.
Со дечко ми секогаш имаме секс без кондом но се пазиме
Ајде кажуј доби или ке идеме на мекици? (y) во чест на форумов ако е машко ке го крстиме Мутко или Омлет ако е женско кајгана или НаОко :pos:

Член од
18 јули 2012
Мислења
132
Поени од реакции
47
Хах, можно е. Секогаш кога имате по друг пат, треба да користите кондом, зашто се е можно. А за тоа дали си б или не, купи си еден тест за бременост од аптека. А знам и за некои апчиња кои се пијат нешто како 48 часа по секс.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
колкави се шансите за девојка да забремени од пред семена течност во плоден ден??

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
колкави се шансите за девојка да забремени од пред семена течност во плоден ден??
Не многу голема. Сепак, најдобро е да се провери дали ќе ја добие следната менструација или не и, секако, да оди на гинеколог.

Член од
21 октомври 2009
Мислења
1.533
Поени од реакции
2.411
за норлево незнам.. имавме мала незгода пред 5 и пол месеци и тогаш се напи незнам дали е безбедно и сега да се напие...
а дали плунката има некаков фактор во движењето на спермата ????

Крусер

Тотем Пума
Член од
4 јули 2008
Мислења
3.556
Поени од реакции
1.613
за норлево незнам.. имавме мала незгода пред 5 и пол месеци и тогаш се напи незнам дали е безбедно и сега да се напие...
а дали плунката има некаков фактор во движењето на спермата ????
По можност без какви и да е апчиња поминете. На долги патеки, тоа може само да ѝ штети на девојката.

Плунката нема апсолутно никаква врска со спермата.

Член од
19 март 2013
Мислења
2
Поени од реакции
0
so decko mi imavme seks bez kondom..toj nema svrseno veke 2-3 dena ni za vreme na seksot ne svrsi..sakam da ve prasam dali ima prostor za panika od bremenost od predsemena tecnost ili spermatozoidite gi ima vo predsemenata samo dokolku predhodno ima svrseno ..da sum vo plodni denovi no ovulacija spored nekoi presmetki mi e tek za 2 dena..ve molam za vashi mislenja zatoa sto sum uplasena mnogu :// :place:

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.613
Има шанси за бременост 1:1 000 000 000 до плус бесконечно. Ако за бремениш значи е Божија умисла ;)

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.613
so decko mi imavme seks bez kondom..toj nema svrseno veke 2-3 dena ni za vreme na seksot ne svrsi..sakam da ve prasam dali ima prostor za panika od bremenost od predsemena tecnost ili spermatozoidite gi ima vo predsemenata samo dokolku predhodno ima svrseno ..da sum vo plodni denovi no ovulacija spored nekoi presmetki mi e tek za 2 dena..ve molam za vashi mislenja zatoa sto sum uplasena mnogu :// :place:
Љубовни (сексуално-перверзни) проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се таму!:D

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
leandra се би дала да може автоматски сами да си се затвораат и префрлаат во канта темиве

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.774
Поени од реакции
9.902

Па како ма ќе затрудниш ако влечко ти не свршил? Не си го напалила доволно чим не свршил,следеќи пут дрнкај му го малце повише па да сврши,а чим сврши отвори после тема па ќе ти кажеме дали си трудна или не.

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.150
Поени од реакции
16.087

Стварно не сте ми јасни.

Кондомите зошто постојат?! Баш за да не бидеш мнооогу исплашена сега. :rolleyes:
Така да, почнете да ги користите со дечко ти, штом тебе толку многу те фаќа паника!

А инаку, во случајов, немаш простор за паника.

Kajgana Shop

На врв Bottom