Да до преводите е , и јас така барам кој ќе се погоди , може да ти помогне ако имаш информација за филмот колку FPS (frames per second) е , обично варира од 23.976 to 30 FPS.Па таков превод ќе бараш.Дечки, ќе симнам некој филм, превод и уклучуем тоа и преводот го дава 10 секунди после/пред кажаното, па само еден асален ќе се погоди од 15.
До преводите е или има некое чаре?
Мора да видиш со кој фрејмрејт е видеото, па да го најдеш соодветниот превод. Најчесто се 23.976 или 25. Ако не најдеш провери го линкот на Manga, објаснето е како да се смени.Дечки, ќе симнам некој филм, превод и уклучуем тоа и преводот го дава 10 секунди после/пред кажаното, па само еден асален ќе се погоди од 15.
До преводите е или има некое чаре?
Да не е шпански? Ако е... мислам дека е овој http://www.imdb.com/title/tt0395125/Ајде помош за филм кој го имам гледано пред 4-5 години, ама не се сеќавам скоро па ништо Филмот е француски (или германски), главниот лик работеше во една компанија, девојката го запроси преку реално шоу, имаше еден човек го изгореа во печка во подрумот, толку се сеќавам. Ако се сети некој
Child's Play (1988)Мене ми треба еден филм многу постар сигурно пред 10 год. сум го гледала. Се работи за еден дечко кој ќе најде една кукла(како за излог во продавница) и куклата ќе оживее, еден гроф кој што ја претворил во кукла прем многу години, ќе сака да му ја земе...
не е тој
Хахаха, сум го гледал неколку пати како дете
И да не сакаш - ќе го изгледаш филмот , порано го даваа секоја недела :/ , тоа време пред 10-тина години ако не и повеќеХахаха, сум го гледал неколку пати како дете
Исто и јас.На памет го знам.Секој втор ден го даваа.Хахаха, сум го гледал неколку пати како дете