Полицијата спречила атентат врз авторот на карикатурите на пророкот Мухамед

Член од
8 јули 2012
Мислења
91
Поени од реакции
7
тоа не е демократија, тоа е идиотизам.
Идиотизам е твоето размислување. Размислување на 42 годишно исфрустрирано човече.
Кога ќе се жени син ти, како подарок подари му автомобил-бомба, за среќен брак. Ова е по твојата логика.

da be da sekogas za vas drugite razmisluvanja se idiotizmi a koga vie razmisluvate tolku ste pametni i od toa vi curi pamet niz usi , pa zar ne gledate kaj ste bre fijuuuuuuu ej otvorete oci malce

Член од
12 април 2010
Мислења
10.061
Поени од реакции
15.032
da be da sekogas za vas drugite razmisluvanja se idiotizmi a koga vie razmisluvate tolku ste pametni i od toa vi curi pamet niz usi , pa zar ne gledate kaj ste bre fijuuuuuuu ej otvorete oci malce
стави ми бомба под прозор затоа што не размислувам како тебе bitch!

gos

Wrong
Член од
8 ноември 2007
Мислења
719
Поени од реакции
56
koga navreduvas te vikat crnac = racist
=-=-=-=- narod = nacist
=-=-=-=-= homoseksualci = netoleranten
=-=-=-=-=- evrej = antisemitist
a koga navreduvas musliman = sloboda na govor :confused:

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.437
Поени од реакции
24.165
Се работи за слобода на говор.
Ајде малце пошироко гледајте.
Ако почне да се забранува слободата на говорот само затоа што на некој или некои им пречи или се навредуваат тогаш кај ке ни биди крајот.
Секој може да се побуни дека е навреден и да се спречи секаква информација. И ова да беше пракса досега уште на кандило ке се гледавме на вечер. Сега нормално слободата на говорот има и негативни последици но тие секако се минорни спрема корисноста на истото.
Утре на пример на ватикан ке му текни дека Наса на пример му ги руши темелите на верата и ке забрани секаква информација од неа затоа што се навредливи за верниците.
И ние сите ке си мислиме дека сонцето се врти околу земјата.
Само тоа се случувало пред многу векови, и од тогаш човештвото напреднало, барем некои.

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
kaj niv ne smees da se zezas so niv odnosno so toa sto za sto ne sakaat da se zezaat a tie MOZAT DA PALAT CRKVI I znaminja so likot na ISUS
ако така гледаш на сето ова- тогаш кажи ми зошто ниту една христијанска држава не се побуни за филмот Fetih 1453 од 2012 г
зошто православниот свет не излезе и не се спротивстави на приказот на христијаните во филмот како неморални алкохолизирани разбојници, а освојувачите како примерни, чесни, храбри мажишта???

M

Mussolini

Гостин
ако така гледаш на сето ова- тогаш кажи ми зошто ниту една христијанска држава не се побуни за филмот Fetih 1453 од 2012 г
зошто православниот свет не излезе и не се спротивстави на приказот на христијаните во филмот како неморални алкохолизирани разбојници, а освојувачите како примерни, чесни, храбри мажишта???
сигурен сум дека ке ти каже оти филмот не го е гледал...

theprince

Fan of Irony
Член од
3 февруари 2008
Мислења
1.256
Поени од реакции
155
Што тие поентава на муабетот не ми е јасно?!?! Јас претходно кажав дека муслиманите не трпат никакви заебанции во врска со нивниот бог и со мухамед...ЗА РАЗЛИКА ОД НИВ христијаните не се бунат доколку ИСус биде прикажан во поинаков контекст од оној кој е прикажан во Библијата...

Kajgana Shop

На врв Bottom