Полицијата - против граѓаните

Член од
28 февруари 2007
Мислења
65
Поени од реакции
11
CESTITO, ZA NECOVECNOSTA NA POLICIJATA. ZAVRSIJA IZBORITE SE ISPRAZNIJA MNGU KASI SEGA SLEDUVA PRAZNENJETO DZEPOVI NA SIROMASNITE I POLNENJETO NA DRZAVNITE KASI. NA SEKOJ CEKOR VEKJE VO 3 GRADA POTVRDUVAM PREPOLNO E SO POLICIJA!!! TOLKU MNOGU E OCIGLEDNO PRISUSTVOTI NA POLICAJCI ( SOBRAKJAJCI) I ZNACITELNO E ZGOLEMEN BROJOT NA KAZNI. SRAMOTA SRAMOTA.... GI TURNAA PO PARTISKA LINIJA I SEA SE ODOLZUVAN NA VLASTA, DRZAVATA, POEDINCI....KAKO I DA E :/ NAJTESKO KE IM BIDE NA ONIE KOI STO ZIMAAT 100 EVRA PLATA A DOBIVAAT PO 300-400 EVRA KAZNI !

С

Спенсер

Гостин
CESTITO, ZA NECOVECNOSTA NA POLICIJATA. ZAVRSIJA IZBORITE SE ISPRAZNIJA MNGU KASI SEGA SLEDUVA PRAZNENJETO DZEPOVI NA SIROMASNITE I POLNENJETO NA DRZAVNITE KASI. NA SEKOJ CEKOR VEKJE VO 3 GRADA POTVRDUVAM PREPOLNO E SO POLICIJA!!! TOLKU MNOGU E OCIGLEDNO PRISUSTVOTI NA POLICAJCI ( SOBRAKJAJCI) I ZNACITELNO E ZGOLEMEN BROJOT NA KAZNI. SRAMOTA SRAMOTA.... GI TURNAA PO PARTISKA LINIJA I SEA SE ODOLZUVAN NA VLASTA, DRZAVATA, POEDINCI....KAKO I DA E :/ NAJTESKO KE IM BIDE NA ONIE KOI STO ZIMAAT 100 EVRA PLATA A DOBIVAAT PO 300-400 EVRA KAZNI !
А зашто полицајците казнуваат. затоа што некој им НАРЕДИЛ! а кој е тоа? што мислиш?

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Шо казна ти опнаа? :)

M

Moon Child

Гостин
Се согласувам, мораат да казнуваат, зашто работат на процент, ако не казнува нема да земе плата. Така им е наредено. Ова за собраќајците зборувам, зашто за нив знам.

Член од
28 февруари 2007
Мислења
65
Поени од реакции
11
IZVINETE NA IZRAZUVANJETO- A DA ME STAVI MENE DRZAVATA PA DA I GO OPNAM NA SITE POLICAJCI PO RED NE MORAM DA BIDAM NA PROCENT! PRED 3-4 DENA MI OPNAA 300 EVRA, AZ 30 POVEKJE OD DOZVOLENOTO. ISTO TAKA NA KOMSIJA MU PISALE 25 POENA KAZNENI OTI EDNATA GUMA MU STOELA NA TROTOAR. DENES NA DRUGAR 200 OTI STOEL NA NEDOZVOLENO MESTO. BEV VO STIP NA 10 METRI PO EDEN CAJKAN, KUMANOVO VRIE, ISTI kURAC E I VELES :s ! MATER DA IM EBAM. AHHH BI SE OTKAZAL I OD MK PASOS I DRZAVJANSTVO I DO SE. VO OVA DRZAVA NE SE ZIVEE, SEGA SOSEMA GI PODRZUVAM TIE STO VADAT BG PASOSI I STO BAGAAT OD OVDE !!!!!!

С

Спенсер

Гостин
IZVINETE NA IZRAZUVANJETO- A DA ME STAVI MENE DRZAVATA PA DA I GO OPNAM NA SITE POLICAJCI PO RED NE MORAM DA BIDAM NA PROCENT! PRED 3-4 DENA MI OPNAA 300 EVRA, AZ 30 POVEKJE OD DOZVOLENOTO. ISTO TAKA NA KOMSIJA MU PISALE 25 POENA KAZNENI OTI EDNATA GUMA MU STOELA NA TROTOAR. DENES NA DRUGAR 200 OTI STOEL NA NEDOZVOLENO MESTO. BEV VO STIP NA 10 METRI PO EDEN CAJKAN, KUMANOVO VRIE, ISTI kURAC E I VELES :s ! MATER DA IM EBAM. AHHH BI SE OTKAZAL I OD MK PASOS I DRZAVJANSTVO I DO SE. VO OVA DRZAVA NE SE ZIVEE, SEGA SOSEMA GI PODRZUVAM TIE STO VADAT BG PASOSI I STO BAGAAT OD OVDE !!!!!!
Иди опни им го на тие у влада и министерката. а не на џандарите :)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Смири хормони , не си ни прв ни последен.A.C.A.B

Член од
28 февруари 2007
Мислења
65
Поени од реакции
11
:) ma ZVERSKI da gi nadenam policajcive :) kako pepelaski se so toa palkite :)

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Нај глупава работа е полицаец да работи на процент !!!! И што кога сите би биле совесни и нај фини и нај добри и нај културни !!!! Како ќе ме казни ? Глупости...

М

Мартин`

Гостин
И што ако врие од полицајци ? секаде врие па ако си како што треба добар возач не гледам што може да ти направат, факт е дека пред избори попуштаа и беа полабави ама не е воопшто добро така да биде .. треба да се казнуваат несовесните возачи што е нормално.

Возел 40 повеќе од дозволеното после полицајците му биле криви за казната, епа небива така друже .. (n)

Член од
18 април 2010
Мислења
2.656
Поени од реакции
3.570
И што ако врие од полицајци ? секаде врие па ако си како што треба добар возач не гледам што може да ти направат, факт е дека пред избори попуштаа и беа полабави ама не е воопшто добро така да биде .. треба да се казнуваат несовесните возачи што е нормално.
Нема врска дали си добар или лош возач.Тие пак ќе најдат некоја ситница.Ете гледаш дечкото го казниле бидејќи едното тркало му било на тротоарот.:rolleyes:

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Така им е наредено и мора да казнуваат...
И пишувај со мали букви никој тука не е слеп и по можност кирилица...

Kajgana Shop

На врв Bottom